Webbyrå – Bygg hemsida med oss

Som erfaren webbyrå förstår vi att det kan kännas svårt att bygga en hemsida. Alla kan inte relatera till hur en hemsida ska byggas, hur den ska fungera, vilken funktionalitet som bör finnas och så vidare. Även om internet varit med oss ett tag så är det fortfarande relativt nytt för många. Eller man har varje fall inte behövt fundera över hur det egentligen fungerar. Hos Qase får du en kunnig webbyrå genom hela processen från koncept till komplett digital närvaro.

När det kommer till hemsidor finns det inte en ”one-size fits all”

Varje företag har olika behov och förutsättningar som behöver beaktas när en hemsida skapas, vi som webbyrå vet att det inte finns en mall som är rätt för alla. Vi har därför tagit fram tre olika paket för att vägleda dig till rätt typ av hemsida för just er. Läs mer här nedan om vilken som passar er bäst, är det en snabb, en större eller en e-handel?

Snabb hemsida

De mindre tjänsteföretagens favorit

SEO-webb

Vår SEO-anpassade hemsida byggs i WordPress och passar för beställare som är i behov av en enkel web. Med ”enkel” menar vi att informationen som sidan ska leverera är lätt för besökaren att förstå. Tekniken bakom hemsidan är allt annat en enkel, här får du en högpresterande sajt med fokus på teknik, hastighet och tydligt innehåll. Vi skapar bästa möjliga förutsättningar för att hemsidan ska ranka hos Google, på just de sökord som är relevanta för ditt erbjudande.

Större hemsida

Webblösning för SME-segmentet med höga krav innehåll, design och hastighet

Designwebb

För kunder som har ett större behov av att förklara för, och interagera med, sina besökare. Ditt erbjudande är mer komplext än hos de mindre tjänsteföretagen och dina besökare behöver mer information innan de konverterar. Vi bygger alla sidor som krävs och vi anpassar allt från teknik till design och funktionalitet för att dina besökare ska (1) hitta till sajten genom SEO, (2) hitta alla svar som behövs och (3) konvertera genom att kontakta dig. Självklart med samma grundstomme som för den snabba hemsidan ovan.

E-handel

Hemsidor med försäljning online

E-handel och inloggade lägen

För kunder med riktigt stora krav på funktionalitet, inloggade lägen och försäljning online. Vi bygger hela er sajt i tät dialog med ert team och det kommer sannolikt vara ett löpande projekt och fortsatt utveckling långt efter att sidan lanserats.

Fullservice webbyrå

Webbyrå med fullservice

Vi ser webbplatsen som navet i er kommunikation och därmed något av det viktigaste ni har. Som erfaren webbyrå arbetar vi med beprövade metoder och processer inom branding, UX-design, webbutveckling, marketing automation och analys.

Vår arbetsprocess
för att bygga hemsida

Vår utgångspunkt är inte att ni måste ha en hemsida utan snarare blir frågeställningen; Vilken förväntning ska du ha på din hemsida och varför ska den finnas där?

Arbetsprocess hemsida

Hör av er till oss om ni söker en webbyrå, och ser fördelar med en fullservicebyrå med ett holistiskt perspektiv.

Som webbyrå ser vi till ert unika behov

Utmana tanken på att er hemsida ska vara ”billig” att producera. Tänk om det är här ni har störst möjlighet att skapa intäkter?! Givetvis är behovet för just er hemsida unikt och alla behöver inte ha allt. Men någon form av presentation är självklar och säkerställ då att det byggs på rätt sätt.

  • Struktur: vi bygger er struktur från grunden och ombesörjer hosting.
  • Innehåll: vi skapar allt innehåll avseende text, grafisk design, foto, film etc.
  • SEO: vi arbetar med löpande SEO för att människor ska hitta till er sajt.
  • Marknadsföring: vi marknadsför er sajt i relevanta kanaler för att driva trafik.

Redo att komma igång med er nya hemsida? Kontakta oss så diskuterar vi era förutsättningar och lägger upp en plan!