Sociala medier

Sociala medier

Vårt upplägg

Så hjälper vi dig att nå fram i sociala medier

Som din byrå för sociala medier hjälper vi dig med alltifrån analys och planering till genomförande och uppföljning. Vi vet hur man skapar intresseväckande och engagerande innehåll som passar din målgrupp och ditt varumärke. Vi vet också hur man optimerar och anpassar annonser för att nå de personer som har störst sannolikhet att bli dina kunder.

Strategisk annonsering

Så använder vi den fulla kraften i sociala medier

För att få ut det mesta av marknadsföring i sociala medier måste man vara smart och selektiv. Det handlar inte om att nå så många som möjligt, utan om att nå rätt. Därför använder vi oss av avancerade verktyg för att segmentera och rikta annonserna mot de målgrupper som har störst potential för din verksamhet.

Sociala medier

Våra paket inom sociala medier

Performance

För företag och organisationer som strävar efter att stärka sin digitala närvaro och varumärkeskännedom genom effektiv annonsering.

Performance +

För företag och organisationer som vill optimera sin digitala annonsering genom en noggrann strategi och effektiv, målinriktad approach.

Offertpaket

Vi formar varje detalj efter era förutsättningar – från en skräddarsydd annonsstrategi till kontinuerlig optimering och analys.

Sociala medier-analys

Grundlig analys företag som vill sticka ut inom sin bransch och optimera sin strategi för att nå och engagera sin målgrupp på ett effektivt sätt.

Vill du veta mer om SoMe? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss

  Sociala medier Inte bara views och likes

  Inte bara “views” eller “likes”

  Vi nöjer oss inte med att bara samla in ”views” eller ”likes”. Vi presenterar resultat som mäts sig i konverteringar, det vill säga att de som ser dina annonser faktiskt blir intresserade av din verksamhet och tar kontakt med dig eller köper din produkt eller tjänst.

  Sociala medier, vi följer upp och effektiviserar

  Följer upp och effektiviserar

  Sociala medier används inte på samma sätt som massmedier, utan som personliga och relevanta kanaler. Vi på Qase skapar annonser som är anpassade efter dina målgruppers intressen, behov och beteenden. Vi följer upp och utvärderar annonsernas effektivitet och justerar dem efter hand för att optimera resultaten.

  Så bygger vi upp din marknadsföringstratt i sociala medier

  Användare är mer skeptiska och kräsna än någonsin, och det krävs mer än en snygg bild eller en rolig slogan för att få dem att agera. Därför arbetar vi med det som kallas för marknadsföringstratten, eller ”kundresan”. Det är ett sätt att dela upp din målgrupp i olika faser.

  Varumärkeskännedom

  Skapa uppmärksamhet och synlighet för ditt varumärke. Du vill att din målgrupp ska lära känna dig och vad du erbjuder. Vi skapar annonser som är breda och generella, och som visar din verksamhets värde och personlighet.

  Intresse

  Väck nyfikenhet och engagemang för din produkt eller tjänst. Du vill att din målgrupp ska börja fundera på om du kan lösa deras problem eller tillfredsställa deras behov. Vi skapar annonser som är mer specifika och detaljerade, och som visar din verksamhets fördelar och funktioner

  Konvertering

  Få din målgrupp att ta ett beslut och agera. Du vill att de ska kontakta dig, beställa en offert, boka en tid, köpa din produkt eller tjänst, eller göra något annat som leder till ett affärsmässigt resultat. Vi skapar annonser som är tydliga och uppmanande, och som visar din verksamhets erbjudande och incitament.

  Upptäck fördelarna med rörligt innehåll på sociala medier, låt oss hjälpa dig skapa engagerande innehåll.

  Sociala medier

  Därför bör du satsa på sociala medier

  Varumärkesexponering

  Sociala medier ger global synlighet och möjlighet att nå en bred publik, stärka varumärket och öka medvetenheten.

  Engagemang och interaktion

  Direktkommunikation möjliggör interaktion med målgruppen, bygger relationer och skapar engagemang.

  Attrahera kunder

  Sociala medier fungerar som en plattform för att attrahera potentiella kunder och generera affärsmöjligheter.

  Tjänster

  Qase har alla tjänster samlade under samma tak

  Qase som er helhetsleverantör inom digital marknadsföring ger er en unik synergieffekt där alla våra insatser stärker varandra och ger ännu mer tillbaka. Hos oss får ni alltså en hel extern marknadsavdelning på plats.