Om QASE

När man brinner för mer än bara affären blir allt annorlunda.

Det är klart vi är säljare, det har vi alltid varit. Vi har hittat innovativa marknadsföringslösningar för hundratals Uppsala- och Sverige-kunder sedan vi startade vår verksamhet. Och det är just de här skorna vi trivs som bäst i; en social vardag, högt tempo, events och att ha riktigt roligt på jobbet. Anledningen att QASE blev till – och att vi fortfarande finns kvar – är dock det inbyggda behovet, det som vi tror är inprogrammerat i vårt DNA, för att hjälpa andra människor.

”Först övertygar vi oss själva, sedan kan vi övertyga kunden” är vårt interna motto. Med andra ord: det är inte affären i sig själv som driver QASE framåt, det är relationerna till våra kunder. Att få till något grymt tillsammans; att hjälpa er att komma vidare mot ert mål på ett sätt som känns bra för båda parter.

Det är därför som vi jobbar utan bindningstid, utan split-försäljning och med en skälig budget. Det är därför som vi är transparanta, skickar detaljerade månadsrapporter till alla som väljer oss som leverantör och har nyfikenhet som ett företagsideal. När ni jobbar med oss får ni ingen quick-fix; ni får en byrå som alltid ser framåt och alltid i ett långsiktigt perspektiv.

Själen hittar man inte på ytan

Självklart är vi stolta av resultaten vi uppnår. Fast det är bara en bit utav pusslet vi har hållit på med sedan 2008.

Från starten som två lokala säljare till en unik marknadsföringsbyrå med spetskompetens inom digitalt, radio, TV och mediesplanering i stort. Det underliggande fundamentet som har gjort det möjligt för oss att växa fram till det företag vi är i dag är just fokus på det mänskliga i affären; att ge personlig omsorg till sina kunder. Att förändra försäljningsstrukturer som är oschyssta. Att bilda relationer som sträcker sig långt utanför kontoret.

En engångskampanj på sociala medier eller en långsiktig Google Ads-strategi; en rikstäckande Radio-kampanj eller en lokal TV-kampanj. Hur stort beloppet eller jobbet är spelar egentligen ingen roll för oss. Det är processen tillsammans med er – helheten vi får till – som är vår målsättning i varje möte.

Det är det som gör oss till en annorlunda digital byrå. Det är det som gör oss till QASE.

TOP