fbpx

Om Qase

När man brinner för mer än bara affären blir allt annorlunda.
Det är klart vi är säljare, det har vi alltid varit. Vi har hittat innovativa marknadsföringslösningar för hundratals Uppsala- och Sverige-kunder sedan vi startade vår verksamhet.

Och det är just de här skorna vi trivs som bäst i; en social vardag, högt tempo, events och att ha riktigt roligt på jobbet. Anledningen att QASE blev till – och att vi fortfarande finns kvar – är det inbyggda behovet, det som vi tror är inprogrammerat i vårt DNA, att hjälpa andra människor.

Om oss.

VI BRINNER FÖR RELATIONER

”Först övertygar vi oss själva, sedan kan vi övertyga kunden” är vårt interna motto. Med andra ord: det är inte affären i sig själv som driver QASE framåt, det är relationerna till våra kunder. Att få till något grymt tillsammans; att hjälpa er att komma vidare mot ert mål på ett sätt som känns bra för båda parter.

Det är därför vi jobbar utan bindningstid, utan split-försäljning och med rätt budget. Det är därför vi är transparenta, skickar detaljerade månadsrapporter och har nyfikenhet som ett företagsideal. När ni jobbar med oss får ni ingen quick-fix; ni får en byrå som alltid ser framåt och alltid i ett långsiktigt perspektiv.

12

Verksamma år

Vi startade 2008 och vår ambition är att fortsätta växa tillsammans med gamla och nya kunder.

100%

Engagemang

Vi brinner för marknadsföring på riktigt! När man brinner för något så skapas engagemang. Vi ger järnet!

15

Anställda

Vi är idag 25 anställda på QASE. Men i ”familjen” finns ytterligare ett gäng som varit med oss länge. Vid större projekt anlitar vi de underleverantörer som krävs.

#1

One stop shop

Vi har blivit en one stop shop för många av våra kunder. Det innebär i praktiken att vi blir kundens externa marknadsavdelning.

600 m2

Vart vi sitter

Vi sitter i 600m2 på Lefflersgatan 5. Här möter du ett virrvarr av härliga medarbetare, partners och kunder. Här finns lounge, flera konferensrum, filmstudio och massor av skönt folk!

Filosofi.

QASE2020/

SJÄLEN HITTAR MAN INTE PÅ YTAN

Självklart är vi stolta av de resultat vi uppnår. Men det är bara en bit av pusslet vi lagt sedan 2008.

Från starten som två lokala säljare till en unik marknadsföringsbyrå med spetskompetens inom digitalt, radio, tv och medieplanering i stort. Det underliggande fundamentet som har gjort det möjligt för oss att växa fram till det företag vi är i dag är just fokus på det mänskliga i affären; att ge personlig omsorg till sina kunder. Att förändra försäljningsstrukturer som är oschyssta. Att bilda relationer som sträcker sig långt utanför kontoret.

om oss på QASE

En engångskampanj i sociala medier eller en långsiktig Google Ads-strategi; en rikstäckande radio-kampanj eller en lokal tv-kampanj. Hur stort beloppet eller jobbet är spelar egentligen ingen roll för oss. Det är processen tillsammans med er – helheten vi får till – som är vår målsättning i varje möte.

Det är vad som gör oss till en annorlunda byrå. Det är det som gör oss till QASE.