Om Qase

Qase är en marknadsföringsbyrå med huvudkontor i Uppsala. Stort eller litet företag, lokalt eller nationellt – vi är din helhetsleverantör och bästa kompis inom digital marknadsföring.

Innovativa marknadsförings­lösningar sedan 2008

När man brinner för mer än bara affären blir allt annorlunda. Vi har hittat innovativa marknadsföringslösningar för hundratals Uppsala- och Sverigekunder sedan vi startade vår verksamhet redan 2008.

Anledningen till att Qase blev till, och att vi fortfarande finns kvar, är det inbyggda behovet, det som vi tror är inprogrammerat i vårt DNA – att hjälpa andra människor.

Och det är just dessa skor som vi trivs som bäst i – en social vardag, högt tempo, utvecklande projekt och att ha riktigt roligt på jobbet. Vår vision är att ha Sveriges nöjdaste kunder och vara Sveriges bästa arbetsgivare.

16 verksamma år

Vi startade 2008 och vår ambition är att fortsätta växa tillsammans med gamla och nya kunder.

33 anställda

Vi är idag 33 anställda på Qase. Men i ”familjen” finns ytterligare ett gäng som varit med oss länge.

Helhets­leverantör

Vi är en helhets­leverantör för många av våra kunder. Det innebär i praktiken att vi blir kundens externa marknads­­avdelning.

100 % engagemang

Vi brinner för marknadsföring på riktigt! När man brinner för något skapas engagemang. Vi ger järnet!

Två städer

Förutom vårt huvudkontor i Uppsala hittar du oss även i Gävle.

Själen hittar man inte på ytan

Självklart är vi stolta av de resultat vi uppnår. Men det är bara en bit av pusslet som vi lagt sedan 2008.

Från starten som två lokala säljare till en unik marknadsföringsbyrå med spetskompetens inom digital marknadsföring och medieplanering i stort. Fokuset på det mänskliga i affären, att ge personlig omsorg till våra kunder – just det är det grundläggande fundament som har gjort det möjligt för oss att växa fram till det företag vi är idag. Att förändra försäljningsstrukturer som är oschyssta. Att bilda relationer som sträcker sig långt utanför kontoret.

Vad kan vi hjälpa dig med?

En engångskampanj i sociala medier eller en långsiktig SEO-strategi, en ny hemsida eller en rikstäckande radiokampanj, en effektiv och lönsam Google Ads-annonsering eller en film som presenterar just ditt företag. Hur stort beloppet eller jobbet är spelar egentligen ingen roll för oss. Det är processen tillsammans med er, helheten vi får till, som är vår målsättning i varje möte och samarbete.

Lyckas du så lyckas vi

Det som är fundamentalt för en lyckad affär med oss är att det blir bra både för oss och för våra kunder. Vi ska uppnå goda resultat och vi ska ha roligt på vägen. När vi blir vinnare tillsammans med våra kunder så bygger vi relationer som i sin tur skapar nyfikenhet, medkänsla och engagemang. Vi vill helt enkelt bli er verksamhets bästa kompis!

Det är tack vare våra nyfikna, resultatinriktade och kompetenta medarbetare och effekten av våra interna samarbeten som vi kan skapa så bra resultat och så starka relationer med våra kunder.

Ärlig, öppen och transparent affär

För att skapa en förståelse kring affären med oss och vad den innebär för våra kunder så är vi noga med tydlig kommunikation och löpande dialog. I samma sekund som vår kund inte förstår att vi gör ett bra jobb så riskerar vi relationen. Det motverkas genom löpande dialoger, snabba svar och tydlig rapportering.

Alla våra rekommendationer bygger alltid på kundens bästa, oavsett storlek på affären eller företaget. Vi arbetar med små och stora kunder, lokala och nationella.

Marknadsstrategi

Det spelar ingen roll vilken storlek ditt företags verksamhet har idag, det finns alltid en poäng med att sätta en strategi för marknadsarbetet.

Låt oss hjälpa er med strategin.

Läs mer om oss

Qase medarbetare

Våra medarbetare

På Qase har vi samlat alla digitala talanger under ett och samma tak. Här hittar du webbutvecklare, fotografer, designers, projektledare och strateger som är redo att hjälpa dig utveckla din verksamhet.

Jobba hos Qase

Vill du jobba hos oss?

Trivs du i en aktiv och kreativ miljö med medarbetare som brinner för sitt hantverk? Då har vi en plats för dig! Vi letar alltid efter kompetenser som kan hjälpa oss att utvecklas, bli en del av Qase du också.