Om Qase

När man brinner för mer än bara affären blir allt annorlunda. Det är klart vi är säljare, det har vi alltid varit. Vi har hittat innovativa marknadsföringslösningar för hundratals Uppsala- och Sverige-kunder sedan vi startade vår verksamhet.

Och det är just de här skorna vi trivs som bäst i; en social vardag, högt tempo, events och att ha riktigt roligt på jobbet. Anledningen att Qase blev till – och att vi fortfarande finns kvar – är det inbyggda behovet, det som vi tror är inprogrammerat i vårt DNA, att hjälpa andra människor.

14 verksamma år

Vi startade 2008 och vår ambition är att fortsätta växa tillsammans med gamla och nya kunder.

38 anställda

Vi är idag 38 anställda på Qase. Men i ”familjen” finns ytterligare ett gäng som varit med oss länge. Vid större projekt anlitar vi de underleverantörer som krävs.

1 One Stop Shop

Vi har blivit en one stop shop för många av våra kunder. Det innebär i praktiken att vi blir kundens externa marknadsavdelning.

600 m² kontor

Vi sitter på Lefflersgatan 5. Här möter du ett virrvarr av härliga medarbetare, partners och kunder. Här finns lounge, flera konferensrum, filmstudio och massor av skönt folk!

100 % engagemang

Vi brinner för marknadsföring på riktigt! När man brinner för något så skapas engagemang. Vi ger järnet!

Själen hittar man inte på ytan

Självklart är vi stolta av de resultat vi uppnår. Men det är bara en bit av pusslet vi lagt sedan 2008.

Från starten som två lokala säljare till en unik marknadsföringsbyrå med spetskompetens inom digitalt, radio, tv och medieplanering i stort. Det underliggande fundamentet som har gjort det möjligt för oss att växa fram till det företag vi är i dag är just fokus på det mänskliga i affären; att ge personlig omsorg till sina kunder. Att förändra försäljningsstrukturer som är oschyssta. Att bilda relationer som sträcker sig långt utanför kontoret.En engångskampanj i sociala medier eller en långsiktig Google Ads-strategi; en rikstäckande radio-kampanj eller en lokal tv-kampanj. Hur stort beloppet eller jobbet är spelar egentligen ingen roll för oss. Det är processen tillsammans med er – helheten vi får till – som är vår målsättning i varje möte.

Det är vad som gör oss till en annorlunda byrå. Det är det som gör oss till Qase.

Det spelar ingen roll vilken storlek ert företags verksamhet har idag, det finns alltid en poäng att sätta en strategi för marknadsarbetet.

Läs också om:

Medarbetare på Qase

Våra medarbetare

På Qase har vi samlat alla digitala talanger under ett och samma tak. Här hittar du webbutvecklare, fotografer, designers, kommunikatörer och strateger som är redo att hjälpa dig växa din verksamhet.

Vill du jobba på Qase?

Vill du jobba hos oss?

Trivs du i en aktiv och kreativ miljö med medarbetare som brinner för sitt hantverk så har vi en plats för dig! Vi letar alltid efter kompetenser som kan hjälpa oss att utvecklas, bli en del av Qase du också.