Om QASE

QASE grundades 2008 och har sedan dess arbetat med marknadskommunikation av alla dess slag. Vårt erbjudande ska alltid vara relevant vilket också är skälet till att det förändrats med åren.

Vi arbetar idag med allt från punktinsatser för mindre lokala kunder till stora rikstäckande varumärken i långsiktiga samarbeten. Vad som kännetecknar oss och våra kunder, stora som små, är att vi tror på effektiv marknadsföring och att båda parter känner sig som vinnare i ett samarbete.

För att lyckas med det är transparens, tydlighet och engagemang viktiga ledord i vårt arbete. Det är alltså inte bara något vi skriver utan något vi hela tiden utvärderar våra insatser och kundrelationer från.

Vårt erbjudande är stort och oavsett vad du är intresserad av så är du varmt välkommen att kontakta oss. Ta direktkontakt med någon i vårt gäng eller fyll i formuläret under kontakt.

Vi håller alltid ögonen öppna efter nya kollegor som precis som oss brinner för marknadsföring. Ta gärna en titt under karriär, har vi något som passar din profil så tveka inte att höra av dig!

TOP