Webb performance abonnemang

Webbpaket – Performance Abonnemang

Performance Abonnemang-paketet erbjuder en utmärkt online-upplevelse med stora fördelar. Hemsidan laddar inte bara snabbt och ger användarna en smidig navigationsupplevelse – den är också enkel att komma i gång med, vilket sparar din tid och minimerar onödiga komplikationer. Dessutom har den en solid grundläggande teknisk SEO för optimala förutsättningar att ranka högt på sökmotorer.

Skräddarsydd designprocess för dina behov

Vår designprocess inleds med noggrant utformade designmallar (wireframes), där varje detalj planeras och optimeras för att passa dina unika krav och önskemål. Vi tror på att skapa en design som inte bara är visuellt tilltalande utan även uppfyller dina specifika behov och mål.

2 990 kr per månad

Vid uppstart tillkommer en engångskostnad på 9 990 kr för research, analys och innehållsproduktion.

4,6/5 kund­nöjdhet

Vi är stolta över vårt höga kundnöjdhetsindex. Gör som våra kunder – satsa på en professionell online-närvaro.

95/100 page­speed

Våra utvecklade sidor har en genomsnittlig pagespeed på 95 av 100 utan konfigurationer från GTM.

Skillnader från Performance-paketet:

Vi producerar texter

I Performance Abonnemang producerar vi texter åt er som en del av priset, för att bespara er tid i uppstartsfasen. På så sätt kan vi bygga hemsidan snabbare samtidigt som ni kan slappna av.

Innehållsuppdateringar ingår

Vi byter ut bilder, texter och annat innehåll snabbt och smidigt efter önskemål.

En fördelaktig investering

Investeringen är minimal i uppstartsfas, och därefter betalar ni månadsvis. Ni behåller självklart sidan så länge ni vill!

En hemsida som får tjänsteföretaget att växa

Vårt Performance Abonnemang-paket är skapat för tjänsteföretag som vill växa hållbart med hjälp av abonnemangsmodellen. Vi sätter fokus på att stärka ditt varumärke och din närvaro online, med extra omtanke om lokal synlighet. Det är ett smart sätt att behålla en stark koppling till din lokala marknad och samtidigt kunna växa i takt med dina behov. Ingen överdrivet, bara konkreta steg mot en pålitlig närvaro online.

Främja tillväxt

Vår process är utformad för att främja en balanserad tillväxt och säkerställa att du är synlig för både befintliga och potentiella kundsegment. Med Performance Abonnemang-webbpaketet investerar du i långsiktiga konverteringar och skapar en online närvaro som inte bara är stark och hållbar, utan du gör det med en minimal investering i uppstartsfas.

Textproduktion till Performance Abonnemang

Performance Abonnemang är mer än bara en snygg och kraftfull konverteringsmaskin – det är din partner i tillväxt. Vi på oss ansvaret att skapa en visuellt tilltalande och konverteringsvänlig webbplats, och även att producera engagerande och effektiva texter för ditt innehåll.

Genom att erbjuda 8 engagerande sidor blir din webbplats en virtuell säljkraft, redo att guida dina besökare mot nya affärer. Med formulär för konverteringar gör vi processen enkel och snabb, fokuserat på att göra varje interaktion meningsfull.

Qase som webbyrå

Gemensamma nämnare för hemsidor Qase skapar

Din främsta säljare

Hemsidor fungerar som en central plats för att tillhandahålla information, både i säljande och varumärkesstärkande syfte.

Professionell image

En välgjord hemsida skapar förtroende och ger en professionell image. Det kan påverka kunder och besökares första intryck.

Marknadsföringsplattform

Hemsidan fungerar som en central plattform för marknadsföring, där du kan presentera produkter, tjänster och skapa en stark online-närvaro.

Ta steget mot en större digital närvaro med Performance Abonnemang.

Paket för ny hemdsida

Se fler paket inom webb

Performance

Passar perfekt för tjänsteföretag som vill öka sin digitala närvaro. Performance är en snabb webbplats som ger ett företag bästa möjliga förutsättningar att ranka högt i sökresultaten.

Performance Design

Våra erfarna designers tar fram en skräddarsydd design som passar för just ditt företag. Lägg på systemintegration eller e-handel och detta blir receptet för digital framgång.