Videoannonsering

Videoannonsering

Videoannonsering online är en av de mest effektiva formerna av marknadsföring. Med en fängslande videoannons får du fart på försäljningen och skapar varumärkeskännedom. Annonsera med video på Youtube eller programmatiskt för att nå ut med ditt budskap till rätt målgrupp, i rätt tid och i rätt sammanhang.

Qase och videoannonsering

Hos oss får du hjälp med hela processen från idé till strategi, filmproduktion, annonsering och utvärdering. Om du har eget material så kan vi se över materialet och komma med rekommendationer kring vad som passar till utvald plattform. Vi hjälper även till med anpassning av materialet om det behövs.

Med videoannonsering arbetar vi programmatisk och med Youtube. Där kan du även välja olika format för synlighet, som exempelvis in-stream- annonser, outstream-annonser och CTV (Connected TV).

Annonsering ökar chansen till konvertering

Öka chansen till konvertering

När användare ser och interagerar med en videoannons ökar sannolikheten att de minns varumärket eller produkten när de senare interagerar i andra marknadsföringskanaler. Detta ökar konverteringschanserna i helhet.

Videoannonsering

Möt din målgrupp på ett mer personligt plan

Engagerar

Video fångar publikens uppmärksamhet på ett mer engagerade sätt.

Snabbt och tydligt

Du får ut ditt budskap snabbt och tydligt och skapar en känslomässig koppling till målgruppen.

Lämna avtryck

Sannolikt lämnar budskapet även ett avtryck som publiken kommer att minnas länge.

Kontakta Qase

Låt oss hjälpa dig

Kontakta oss på info@qase.se eller fyll i formuläret nedan.