SEM – Search Engine Marketing

SEM

Vårt upplägg

Varför Qase som er SEM leverantör?

Ett genomarbetat upplägg tillsammans med kontinuerlig uppföljning och era insikter gör att vi kan skapa de ultimata förutsättningarna för er annonsering. Vi är alltid transparanta mot våra kunder och lägger stor vikt vid att få er att förstå vårt arbete bättre, så att ni också förstår hur det påverkar er verksamhet.

Betald sökannonsering

Vad är betald sökannonsering?

Vill du synas högt upp i sökresultatet? Då är Google Ads (tidigare AdWords) något för dig. Med Google Ads får du snabbt synlighet i sökfältet och betalar endast när någon faktiskt klickar på din annons. SEM är en kostnadseffektiv marknadsföring för både snabba och långsiktiga resultat.

Search Engine Marketing

Våra paket inom SEM

Performance

För tjänsteföretag som har en eller ett par tjänster som de vill annonsera för, där det finns möjlighet att växa och skala upp annonseringen.

Performance +

Utformat för företag som vill annonsera för flera tjänster eller är en mindre e-handel. Möjlighet att synas på både sökannonser och shoppingannonser.

Offertpaket

Skräddarsytt upplägg för e-handel och andra företag där huvudinkomsten genereras via hemsidan genom kontaktformulär eller offertförfrågningar.

Vill du veta mer om SEM? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss

  Bing

  Bing, ett komplement till Google Ads

  Google Ads dominerar marknaden, men Bing är ett värdefullt komplement. Särskilt för att nå vissa demografier och marknader där Bing har starkare närvaro. Bing är en sökmotor som växer.

  Google Shopping

  Google Shopping

  Med Google Shopping får du möjlighet att synas högst upp i sökresultatet med de produkter du säljer. Här får du ett starkt skyltfönster att synas i för dina kunder och vi hjälper dig att synas vid rätt tidpunkt, när kunden är nära ett köp. Google Shopping är för vissa e-handlare ett av de viktigaste verktygen för försäljning.

  Search Engine Marketing

  Varför Qase som er SEM-leverantör?

  Google-certifierade

  Vi är kvalificerade att hjälpa dig att utveckla din verksamhet på webben med hjälp av Google Ads.

  Live-rapporter

  Ta del av resultat på daglig basis i realtid. Detta möjliggör snabba justeringar och optimeringar.

  Ingen bindningstid

  Vi har förtroende för kvaliteten på det vi erbjuder. Därför erbjuder vi våra tjänster helt utan bindningstid.

  Tjänster

  Qase har alla tjänster samlade under samma tak

  Qase som er helhetsleverantör inom digital marknadsföring ger er en unik synergieffekt där alla våra insatser stärker varandra och ger ännu mer tillbaka. Hos oss får ni alltså en hel extern marknadsavdelning på plats.