Design

Vi skapar design som kommunicerar känslor, engagerar och fångar uppmärksamhet. Genom att kombinera kreativitet med strategi ser vi till att ditt varumärke sticker ut i det digitala landskapet.

Vill du veta mer om Design? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss

  Vad innebär det att jobba med design?

  Vad innebär det att jobba med design?

  Bra design ska vara svår att scrolla förbi. Design inom marknadsföring är en konceptuell och visuell utformning av kampanjer och material som kommunicerar varumärkets identitet och lockar målgruppen. Det inkluderar grafiska element, färgval och layout för att skapa övertygande och minnesvärda visuella intryck.

  Design medel för värdeskapande

  Design som ett medel för värdeskapande

  Design kan vara en kraftfull motor för värdeskapande genom att förstärka varumärkesidentitet, differentiera produkter och tjänster, och förbättra användarupplevelsen. På Qase ser vi till att förena kreativitet med affärsstrategi i syfte att skapa design med en målsättning.

  Design som engagerar och väcker intresse

  Din marknadskommunikation syftar till att fånga målgruppen och dess intresse – vilket är lättare sagt än gjort. Tänk dig att du är på en stor fest där varje person representerar ett företag. Deras klädsel är som deras visuella identitet – färgerna, stilen och detaljerna säger en hel del om en person. Några stycken från folkmassan fångar din uppmärksamhet och skapar ett minnesvärt intryck.

  I minglet pratar du med två personer med liknande klädstilar, men den enas personlighet sticker ut – personen är rolig, unik och intressant. Det här är varumärkets tonalitet och röst, som antingen lever upp till förväntningarna du har baserat på klädstilen eller inte. Ganska snabbt kan du avgöra om personen verkligen är lika intressant som sitt klädval.

  På Qase ser vi till att designen klickar på alla nivåer, det vill säga att ”kläderna” matchar personligheten. Att designen är unik och förmedlar er verksamhet bäst utifrån era värden och löften.

  Design

  Rätt synlighet och igenkänning skapas genom bra design

  Smart design

  En visuellt genomtänkt design kan effektivt förmedla ditt varumärkes värderingar, budskap och produkter/tjänster.

  Syns genom bruset

  Hitta ditt varumärkes DNA och stick ut från konkurrenterna för att skapa en stark position på marknaden.

  Ökad användarupplevelse

  Design som anpassas för de många olika digitala plattformarna med användarupplevelsen i centrum.

  Tjänster

  Qase har alla tjänster samlade under samma tak

  Qase som er helhetsleverantör inom digital marknadsföring ger er en unik synergieffekt där alla våra insatser stärker varandra och ger ännu mer tillbaka. Hos oss får ni alltså en hel extern marknadsavdelning på plats.