Jobba hos oss

Att jobba på QASE

Vi på QASE tror att ha roligt på jobbet är nyckeln till framgång! Snäll och ödmjuk är de viktigaste egenskaperna vi söker hos dig som medarbetare.

VI ERBJUDER

• Grundläggande förmåner
Anställda hos oss har marknadsmässig grundlön med individuella bonusar och 6 veckors semester. Utöver vår gemensamma träning har du som anställd på QASE givetvis möjlighet till ett betalt träningskort via friskvårdsbidrag.
• Gemenskap
Det vi har gemensamt är att vi gillar träning (nästan alla) och mat. Varje vecka har vi gemensam gruppträning för den som vill. Vissa av oss missbrukar möjligheten att spela padel på företagets klippkort. Vi försöker få ihop gänget så ofta det går! Det kan handla om den obligatoriska kaffestunden på morgonen, men också fredagsöl eller AW. Går det bra för företaget så ser vi till att göra trevliga saker tillsammans för de pengarna, ett exempel från 2019 är att hela företaget åkte till Palma.
• Utbildning
Vi hjälps åt, stöttar och lär varandra. QASE har en uttalad utbildningsbudget för att vi ska hålla oss i framkant och du ska få utveckla dina kompetenser inom det du vill lära dig.

DU ERBJUDER

Du som person är det som betyder mest. Erfarenhet och kompetens kommer man långt på, men viktigast för oss är att du är en person som trivs och bidrar i gruppen. Dina åsikter blir alltid hörda, oavsett jobbtitel eller hur länge du varit en del av oss.

Spontanansökan digitala avdelningen

Vi på QASE söker alltid nya kollegor och talanger! Är du som oss en person som brinner för marknadsföring? Hos oss är inte erfarenhet eller antal år i branschen det viktiga. Vi utökar gärna vårt härliga team med personer som precis som vi vill utvecklas och gillar att ha kul på jobbet!

Just nu letar vi inte aktivt, men om rätt person dyker upp är vi intresserade av en ny kollega i det digitala teamet! Läs vidare om våra olika tjänster nedan.

Spontanansökan

Hittar du inte din drömtjänst bland de lediga tjänsterna? Oavsett är du varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att jobba här! Tveka inte på att skicka en spontanansökan, så hör vi av oss.

TOP