Karriär

Vår filosofi är enkel; trivs man och har kul på arbetet så gör man ett bra jobb. Och det är nyckeln till framgång. Förutom att man såklart har ett stort intresse för marknad och en fallenhet för kommunikation så är egenskaper som snäll och ödmjuk vad vi söker hos våra medarbetare.

Vi erbjuder

Grundläggande lön

Anställda hos oss har marknadsmässig grundlön och 6 veckors semester. Utöver vår gemensamma träning har du som anställd på Qase givetvis möjlighet till ett betalt träningskort via friskvårdsbidrag.

Gemenskap

Det vi har gemensamt är att vi gillar träning (nästan alla) och mat. Varje vecka har vi gemensam gruppträning för den som vill och vissa av oss missbrukar möjligheten att spela padel på företagets klippkort. Vi försöker få ihop gänget så ofta det går, det kan vara kaffestunden på morgonen eller fredagsöl, middagar och afterwork. Går det bra för verksamheten så ser vi till att göra trevliga saker tillsammans.

Utbildning

Vi hjälps åt, stöttar och lär varandra. Vi satsar på externa utbildningar för att hålla oss i framkant och för att du ska få utveckla dina kompetenser inom de ämnen du brinner för.

Du erbjuder

Du som person är det som betyder mest. Erfarenhet och kompetens är viktigt, men fundamentalt är att du trivs och bidrar i gruppen. Dina åsikter blir alltid hörda, oavsett jobbtitel eller hur länge du varit en del av oss.

Skicka spontanansökan

De tjänster vi för tillfället söker efter kan ses ovan, men vi växer hela tiden och du är varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att jobba här! Tveka inte på att skicka en spontanansökan, så hör vi av oss.