Jobba hos oss

Ledig tjänst: SEO-Manager med affärssinne och ledarskapsförmåga

Är du en driven SEO-tekniker med förståelse för affärer och drömmar om att få leda ett helt SEO-team? Då har vi en möjlighet för dig i en spännande bransch och i ett företag som gör det vi kan för att vara världens bästa arbetsgivare.

Om Tjänsten
QASE är en Digitalbyrå i tillväxt. Vi är idag elva medarbetare varav fem kundansvariga och sex digitala tekniker inom Google Ads, SEO och Social Media. Till vårt SEO-team söker vi nu en tredje medarbetare som utöver dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt SEO-arbete även har goda ledaregenskaper, förståelse för hela den digitala affären och som är bekväm i samtal med företagets kunder.

Dina Arbetsuppgifter
Som SEO-Manager på QASE ingår du ett team med ytterligare två SEO-tekniker. Du trivs med att arbeta hands-on med våra kunders SEO och parallellt till detta är du ansvarig för att utveckla företagets erbjudande inom SEO. Du utmanar alla delar i vårt befintliga arbetssätt och implementerar dina framgångsrika erfarenheter från tidigare tjänster. Du är kundansvariga behjälpliga i såväl säljprocessen som vid löpande rapportering till företagets kunder. Du är också ansvarig för att QASE SEO-team och din uppgift är att forma teamet till branschens vassaste! Du rapporterar till vår ansvariga för digitala medier.

Din profil
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av SEO, in-house eller hos annan byrå. Dokumenterad ledarskapsförmåga är meriterande men inte ett krav, du identifierar dig som en ledare och du räds inte utmaningen att ansvara för, och driva ett eget affärsområde. Du har en förståelse för affärer och känner dig bekväm att presentera vårt erbjudande inom SEO för kunder och/eller större grupper. Som person är du lyhörd och orädd, den bästa av lagspelare och älskar att vinna. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö där vi månar om våra medarbetare
• Marknadsmässig grundlön och bonus
• Placering i Uppsala
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Är du intresserad?

Denna rekrytering sköter vi på QASE utan extern hjälp. Vi går igenom urvalet löpande och så länge tjänsten finns upp på vår sajt så finns chansen. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt på info@qase.se. För frågor om tjänsten så kontakta Niklas Ulander på 0703 - 96 52 20 eller Annie Resare på 0736 - 66 10 00.

Välkommen med din ansökan!

TOP