Karriär

Vår filosofi är enkel: trivs man och har kul på arbetet så gör man ett bra jobb. Det är nyckeln till framgång. Förutom att man såklart har ett stort intresse för marknad och en fallenhet för kommunikation så är egenskaper som snäll och ödmjuk det vi söker hos våra medarbetare.

Grundläggande lön

Anställda hos oss har marknadsmässig grundlön och 6 veckors semester. Utöver vår gemensamma träning har du som anställd på Qase givetvis möjlighet till ett betalt träningskort via friskvårdsbidrag.

Utbildning

Vi hjälps åt, stöttar och lär varandra. Vi satsar på externa utbildningar för att hålla oss i framkant och för att du ska få utveckla dina kompetenser inom de ämnen du brinner för.

Gemenskap

Det vi har gemensamt är att vi gillar träning (nästan alla) och mat. Varje vecka har vi gemensam gruppträning för den som vill. Vi försöker få ihop gänget så ofta det går, vare sig det är kaffestunden på morgonen eller fredagsöl, middagar och afterwork.

Du erbjuder

Du som person är det som betyder mest. Erfarenhet och kompetens är viktigt, men fundamentalt är att du trivs och bidrar i gruppen. Dina åsikter blir alltid hörda, oavsett jobbtitel eller hur länge du har varit en del av oss.

Vi söker alltid efter duktiga personer

Skicka spontansökan