Tjänster som hjälper ditt företag att växa

Din externa marknadsavdelning

I vårt team finns alltifrån specialister inom SEO, SEM, sociala medier och programmatic till webbanalytiker och webbutvecklare, kreatörer, digitala strateger och utvecklare för strategi, film, foto och grafisk design. Lägg därtill våra kundansvariga som alla har många år i branschen och lång erfarenhet av att utvärdera offerter för olika marknadsinsatser. Hos Qase har ni alltså en hel extern marknadsavdelning på plats.

Synergieffekten med Qase

Med Qase som din helhetsleverantör följer alla dina digitala marknadsföringsinsatser den övergripande plan, målsättning och röda tråd som ditt företag har. Du behöver aldrig vara projektledare och sköta dialogen mellan olika leverantörer – allt det sköter vi internt. Resultatet blir en unik synergieffekt där alla våra insatser stärker varandra och ger dig ännu mer tillbaka. Är du bara en intresserad av en av våra löpande tjänster eller punktinsatser? Självklart går det precis lika bra.

En heltäckande strategi

Vi trivs som bäst när vi får möjlighet att arbeta med flera delar av våra kunders marknadsarbete och marknadsföring. När vi kan aktivera all vår kompetens på ett effektivt sätt får du en heltäckande datadriven strategi, både på kort sikt och över en längre period.

Best-Friend-Approved marknadsföring

All digital kompetens under ett och samma tak

SEO

Qase förstärker ditt företags närvaro på Google med skräddarsydd sökmotoroptimering. Med en tydlig och effektiv strategi säkerställer vi att ditt företag inte bara syns, utan också lockar och engagerar din målgrupp.

SEM

Med Qase som din SEM-byrå får du kostnadseffektiv marknadsföring för både snabba och långsiktiga resultat. Vi riktar in er annonsering mot rätt personer för ökad synlighet, högre trafik och förbättrade konverteringar.

Videoannonsering

Annonsera med video på Youtube eller programmatiskt för att nå ut med ditt budskap till rätt målgrupp, i rätt tid och i rätt sammanhang. Hos oss får du hjälp med hela processen från idé till annonsering.

Sociala medier

Vi vet hur man skapar engagerande innehåll och optimerade annonser som passar din målgrupp och ditt varumärke. Qase hjälper dig med alltifrån analys och planering till genomförande och uppföljning.

Målspårning & analys

Qase erbjuder en omfattande lösning för målspårning och analys som skapar optimala möjligheter för din verksamhet på webben, förbättrad kundresa och optimerad ROI. Vi hjälper dig även med cookiehanterare.

Displayannonsering

Maximera din synlighet där det verkligen spelar roll. Qase hjälper dig med programmatisk annonsering, vilket inkluderar display/banner, onlinevideo, native, audio och DOOH (digitala bildskärmar).

Webb

Beställ en skräddarsydd hemsida som passar just ditt företag och era behov. Med Qase får du en erfaren och kunnig webbyrå genom hela processen från koncept till komplett digital närvaro.

Design

Vi skapar design som kommunicerar känslor, fångar uppmärksamheten och engarerar. Genom att kombinera kreativitet med strategi ser vi till att ditt varumärke sticker ut i det digitala landskapet.

Reklambilder & foto

Eget bildmaterial ger dig möjligheten att visa upp din unika identitet och personlighet, och vi är specialister på att skapa bilder som berättar en story om ditt varumärke. Vi fotar, redigerar och färdigställer allt ni behöver till er kommunikation, oavsett format.

Filmproduktion

Vi producerar film för alla plattformar och ändamål. Det gäller alltifrån content på sociala medier till reklamfilm, interna presentationsfilmer och tv-reklam. Med rörligt innehåll bär vi din kommunikation genom bruset.

Relationen till våra kunder

Qase som din marknadsförings­byrå

Företagets bästa kompis

Qase är din bästa kompis inom digital marknadsföring, oavsett storlek på ditt företag eller hur många tjänster du behöver.

Vår vision

Vår vision är att ha Sveriges nöjdaste kunder och vara Sveriges bästa arbetsgivare. På Qase brinner vi för marknadsföring på riktigt!

Tydlig kommunikation

För att du ska förstå affären med oss är vi noggranna med löpande dialog. Våra rekommendationer bygger alltid på kundens bästa.

En digital insats med Qase delas in i fem steg:

Behovsanalys

Vi tar reda på allt vi behöver veta för att presentera en effektiv digital lösning till dig.

Förslag

Vi presenterar ett förslag baserat på information från behovsanalysen, omvärldsbevakning och vår expertkompetens.

Analys, strategi och implementering

Vi analyserar och sätter strategin på detaljnivå, samt sätter upp alla relevanta konton som behövs.

Optimering

Vi bevakar, analyserar och optimerar arbetet löpande utifrån strategi och målsättning.

Rapportering

Vi förklarar och redogör löpande för resultatet av våra insatser.

Varmt välkommen att prata helhet med oss, välkommen till Qase!