Webb performance design

Performance Design – webb skapad av designers och webbutvecklare

Performance Design är webbpaketet med både design och webbutveckling, där du får precis det du vill ha och lite till. Vår produkt är skapad med omsorg och expertis av våra skickliga designers och erfarna webbutvecklare.

Skräddarsydd designprocess för dina behov

Vår designprocess inleds med noggrant utformade designmallar (wireframes), där varje detalj planeras och optimeras för att passa dina unika krav och önskemål. Vi tror på att skapa en design som inte bara är visuellt tilltalande utan även uppfyller dina specifika behov och mål.

Vår process för Performance Design:

SEO-analys

Som ett starkt rekommenderat tillval är detta en av grundstenarna om ni har en tidigare webbplats som ska byggas om. Vi optimerar allt för att nå nya höjder innan den nya webbplatsen produceras.

Designmall

Våra erfarna designers skapar en skiss av hemsidan som ni får vara med och tycka till om och ändra i. Skissen är även vårt styrdokument när vi går mot produktion.

Utveckling

När utvecklingen påbörjas ser vi till att producera hemsidan efter designmallens specifikationer. Här skapas även eventuella systemintegrationer och annan dold funktionalitet.

Testning & lansering

Vi testar sidan noggrant i olika enheter och tar emot input från er. När allt är godkänt lanserar vi sidan enligt praxis och ser till att ni inte tappar trafik på vägen.

Webb e-handel systemintegration

Utökade möjligheter med e-handel och systemintegration

Performance Design-paketet erbjuder flexibilitet och möjligheten att integrera e-handelsfunktioner och andra system utifrån dina önskemål. Oavsett om du vill skapa en kraftfull onlinebutik eller integrera avancerade system för smidig drift, är våra designers och utvecklare redo att ta sig an utmaningen och leverera en sömlös lösning.

Webb teknisk SEO

Teknisk SEO för webbplatser

Vi förstår vikten av synlighet på nätet. Därför inkluderar Performance Design väl genomarbetad teknisk SEO-struktur för att säkerställa att din webbplats kan klättra i sökmotorernas rankningar. Vill du ta det ett steg längre? Vi erbjuder även möjligheten att inkludera en SEO-analys i uppstarten. Det ger dig fördelen att finjustera sidkartan och optimera din nya sida för maximal synlighet och sökmotorvänlighet.

Performance Design

Varför välja Perfomance Design?

Professionell design

Våra designers skapar unika och lockande designlösningar.

Erfarna utvecklare

Våra webbutvecklare garanterar en robust och effektiv webbplats.

Flexibilitet

E-handel och systemintegration efter dina önskemål.

Teknisk SEO

Optimerad struktur för bättre synlighet online.

Ta steget mot en större digital närvaro med Performance Design och få sidan ditt företag förtjänar.

Paket för ny hemdsida

Se fler paket inom webb

Performance Abonnemang

Med samma fördelar som Performance inkluderar detta paket hela kedjan, från ax till limpa. Allt du behöver göra är att beställa din hemsida, så löser vi resten. Smidigt och enkelt.

Performance

Passar perfekt för tjänsteföretag som vill öka sin digitala närvaro. Performance är en snabb webbplats som ger ett företag bästa möjliga förutsättningar att ranka högt i sökresultaten.