SEM Performance offertpaket

SEM – Offertpaket

Offertpaketet riktar sig till företag som verkligen förstår värdet av digital marknadsföring och SEM. Här arbetar vi mycket med e-handel, men även med andra typer av företag där huvudinkomsten genereras via hemsidan genom kontaktformulär eller offertförfrågningar. Ni har tydliga mål för er framtida utveckling och en nationell eller internationell geografisk inriktning. Med detta upplägg vill vi hjälpa er att nå nästa nivå.

Framgång genom samarbete, nära kontakt och uppföljning

Vårt offertpaket skräddarsys för era behov. Därför inleds samarbetet med ett uppstartsmöte där vi tillsammans skapar en tydlig bild av er verksamhet. Inför detta möte analyserar vi era historiska data för att identifiera områden där vi kan göra annonseringen mer effektiv. Uppstartsmötet och analysarbetet från tidigare annonsering utgör sedan grunden för vårt fortsatta arbete. Vi tar även hänsyn till om er geografiska synlighet är nationell eller internationell i vårt optimeringsarbete. Fokus ligger på era mål och den förväntade avkastningen från er annonsering.

Genom nära kontakt och regelbunden uppföljning maximerar vi effekten av er annonsering. Utöver våra gemensamma uppföljningsmöten får ni även ha tillgång till en dashboard där ni kan följa era resultat i realtid, med månatliga kommentarer från Qase strateger.

I alla våra SEM-paket ingår:

Sökordsanalys och sökordsportfölj

En effektiv annonsering börjar med era insikter. Därefter görs en sökordsanalys, och baserat på sökvolymer presenteras en skräddarsydd sökordsportfölj för er.

Annonstext

Kopplat till denna tar vi även fram annonstext och flertalet tillägg i er annonsering, för att ta upp en så stor plats som möjligt i sökfältet.

Målspårning och optimering

Vid uppladdningen av kontot implementeras tillköpt målspårning och flertalet tekniska inställningar, för att vi ska kunna följa upp och optimera ert konto.

Löpande optimering

I det löpande arbetet kan ni följa resultatet live i en dashboard där vi redovisar våra siffror. Tillsammans med era insikter och våra siffror kan vi fatta strategiska beslut för att bli ännu mer effektiva i vår annonsering.

Search Engine Marketing

Fördelarna med effektiv SEM-strategi

Mätbara resultat

Mätbara resultat ger insikter för ständig kampanjoptimering och ROI-maximering.

Flexibel marknadsföring

Anpassa målgrupper, sökord och annonsformat för att nå exakt önskade kunder och öka konverteringar.

Konkurrensfördel

Säkerställ en konkurrensfördel genom toppositioner i sökresultaten och ökad varumärkessynlighet.

Börja din SEM-resa med Qase idag.

SEM-paket

Se fler paket inom SEM

Performance

För tjänsteföretag som har en eller ett par tjänster som de vill annonsera för, där det finns möjlighet att växa och skala upp annonseringen.

Performance +

Utformat för företag som vill annonsera för flera tjänster eller är en mindre e-handel. Möjlighet att synas på både sökannonser och shoppingannonser.