SEM Performance

SEM-paket – Performance

SEM är en kostnadseffektiv marknadsföringskanal för företag i alla storlekar och branscher. Med SEM får ni möjlighet att synas högst upp i sökfältet och betalar endast när någon faktiskt klickar på er annons. Det ger också möjligheten att fokusera marknadsföringen på de viktigaste tjänsterna eller produkterna i er verksamhet.

Vårt Performance-paket är skapat för tjänsteföretag som har en eller ett par tjänster som de vill annonsera för, där det finns möjlighet att växa och skala upp annonseringen.

Målsättningen med SEM Performance

Tillsammans med era insikter vill vi med SEM-paketet Performance skapa fler kundkontakter, få in fler jobb och bygga ert varumärke, där den geografiska synligheten är mer lokal än nationell. Vi vill få personer att hitta er när de söker efter era tjänster, inte bara när de söker på ert varumärke. Detta för att få in nya kunder till ert företag.

I SEM-paketet Performance ingår:

Sökordsanalys

En effektiv annonsering börjar med era insikter. Därefter görs en sökordsanalys.

Sökordsportfölj

Baserat på sökvolymer presenteras en skräddarsydd sökordsportfölj för er.

Annonstext

Kopplat till denna tar vi även fram annonstext och flertalet tillägg i er annonsering, för att ta upp en så stor plats som möjligt i sökfältet.

Målspårning och optimering

Vid uppladdningen av kontot implementeras tillköpt målspårning och flertalet tekniska inställningar, för att vi ska kunna följa upp och optimera ert konto.

Löpande optimering

I det löpande arbetet kan ni följa resultatet live i en dashboard där vi redovisar våra siffror. Tillsammans med era insikter och våra siffror kan vi fatta strategiska beslut för att bli ännu mer effektiva i vår annonsering.

Search Engine Marketing

Fördelarna med effektiv SEM-strategi

Mätbara resultat

Mätbara resultat ger insikter för ständig kampanjoptimering och ROI-maximering.

Flexibel marknadsföring

Anpassa målgrupper, sökord och annonsformat för att nå exakt önskade kunder och öka konverteringar.

Konkurrensfördel

Säkerställ en konkurrensfördel genom toppositioner i sökresultaten och ökad varumärkessynlighet.

Börja din SEM-resa med Qase idag.

SEM-paket

Se fler paket inom SEM

Performance +

Utformat för företag som vill annonsera för flera tjänster eller är en mindre e-handel. Möjlighet att synas på både sökannonser och shoppingannonser.

Offertpaket

Skräddarsytt upplägg för e-handel och andra företag där huvudinkomsten genereras via hemsidan genom kontaktformulär eller offertförfrågningar.