SEM Performance plus

SEM-paket – Performance +

Med SEM-paketet Performance + får ni möjlighet att annonsera vid rätt tillfälle för rätt målgrupp, där ni endast betalar när någon klickar på er annons. Performance + ger er möjligheter att synas på både sökannonser och shoppingannonser. Detta paket är utformat för företag som vill annonsera för flera tjänster eller är en mindre e-handel.

Effektiv SEM-annonsering för att attrahera potentiella kunder

Den främsta målsättningen med detta paket är att driva kunder till att ta kontakt med er, men även genomföra köp och beställningar av produkter eller tjänster. För att visa era annonser för rätt personer riktar vi oss mot personer och målgrupper som liknar era befintliga kunder. Fokus ligger på att locka nya kunder genom annonsering av era produkter och tjänster, inte på att endast marknadsföra ert varumärke för de som redan känner till er.

I SEM-paketet Performance + ingår:

Skräddarsytt upplägg

Annonseringen i detta paket formas utifrån vilken produkt eller tjänst som just ni har. Vi tar fram ett skräddarsytt upplägg där vi, som alltid, börjar med era egna insikter från er verksamhet. Vilka är era viktigaste produkter eller tjänster? Vill ni synas i hela landet, i storstäderna eller bara lokalt?

Sökordsportfölj

Utifrån detta presenteras en skräddarsydd sökordsportfölj, som baseras på sökvolymer samt era insikter och önskemål. Sökordsportföljen kommer sedan att implementeras på ert Google Ads-konto (eventuellt också Bing-konto) tillsammans med andra tekniska inställningar.

Annonstext

Vi tar även fram annonstext och flertalet tillägg i er annonsering, för att ta upp en så stor plats som möjligt i sökfältet.

Målspårning och optimering

Vid uppladdningen av kontot implementeras tillköpt målspårning och flertalet tekniska inställningar, för att vi ska kunna följa upp och optimera ert konto.

Löpande optimering

Ni ges möjlighet att följa ert konto live via en dashboard som fylls på med insikter från vårt arbete. Självklart vill vi alltid ta del av era insikter om vart er bransch och verksamhet är på väg. Tillsammans med era insikter och våra siffror kan vi fatta strategiska beslut för att bli ännu mer effektiva i vår annonsering.

Search Engine Marketing

Fördelarna med effektiv SEM-strategi

Mätbara resultat

Mätbara resultat ger insikter för ständig kampanjoptimering och ROI-maximering.

Flexibel marknadsföring

Anpassa målgrupper, sökord och annonsformat för att nå exakt önskade kunder och öka konverteringar.

Konkurrensfördel

Säkerställ en konkurrensfördel genom toppositioner i sökresultaten och ökad varumärkessynlighet.

Börja din SEM-resa med Qase idag.

SEM-paket

Se fler paket inom SEM

Performance

För tjänsteföretag som har en eller ett par tjänster som de vill annonsera för, där det finns möjlighet att växa och skala upp annonseringen.

Offertpaket

Skräddarsytt upplägg för e-handel och andra företag där huvudinkomsten genereras via hemsidan genom kontaktformulär eller offertförfrågningar.