Våra utbildningar inom digital marknadsföring

Möjligheterna inom digital marknadsföring är enorma. Samtidigt utvecklas branschen hela tiden, med nya kanaler, produkter, algoritmer och lagar som är viktiga för dig att hålla koll på. Att som företagare ha en grundläggande förståelse för sin digitala närvaro, sociala medier, annonsering och marknadsföring i stort ger ett stort försprång gentemot konkurrenterna.

Qase erbjuder ditt företag utbildning inom sociala medier, SEO och Google Analytics. Vi anpassar utbildningen så den passar er, oavsett om ni är nybörjare eller vill utveckla era nuvarande kunskaper till nästa nivå.

Qase hänger med i svängarna

Vi hänger med i svängarna

Vi bevakar konstant vad som händer och utbildar löpande vår personal för att säkerställa att våra kunder får ta del av de möjligheter som finns.

Ta del av vår kunskap

Många av våra kunder vill att Qase tar ansvar för hela processen, så att de själva kan lägga allt sitt fokus på sina produkter och tjänster. Andra vill vara delaktiga och öka sin förståelse för sin digitala marknadsföring tillsammans med oss, och vi delar gärna med oss av våra kunskaper.

Vi vet att denna kunskap är ovärderlig – oavsett om ni vill kunna sköta en del av er marknadsföring/sociala medier själva eller bara vill ha större inblick och förståelse för de beslut som vi fattar.

Hur går det till?

Varje utbildning är specifikt utformad för varje enskild kund, eftersom vår teori är att det ger bäst effekt när vi tar utgångspunkt i en verklighet som ni som deltagarna kan relatera till. Det blir lättare att hålla dialog och ni kan direkt under utbildningen implementera skarpa idéer för er verksamhet. 

Vi genomför utbildningarna på vårt kontor i Uppsala, ute hos våra kunder eller helt på distans. Utbildningen skräddarsys alltid utifrån ditt företag samt era specifika behov och förkunskaper. 

Vi skräddarsyr utbildningar för att passa era behov! Vilka kompetenser vill du och dina kollegor utveckla?

Tjänster

Qase har alla tjänster samlade under samma tak

Qase som er helhetsleverantör inom digital marknadsföring ger er en unik synergieffekt där alla våra insatser stärker varandra och ger ännu mer tillbaka. Hos oss får ni alltså en hel extern marknadsavdelning på plats.