5 år i rad – Qase utsett till Gasellföretag!

För femte året i rad har Qase Digital AB utsetts till Gasellföretag av Dagens industri – en bedrift som väldigt få företag lyckats med.

– Det känns jättekul! Femte året i rad visar på att vi är framåtlutande och ständigt utvecklar och anpassar oss efter rådande läge. Inte minst visar det att vi är ett riktigt bra team, säger Michaela Karman, vice vd på Qase.

Di Gasell

Ända sedan år 2000 har Dagens industri utsett Sveriges ledande tillväxtföretag med utmärkelsen Di Gasell.

För att bli ett Gasellföretag krävs bland annat att företaget

  • omsätter mer än 10 miljoner kronor
  • har minst tio anställda
  • har vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • minst har fördubblat sin omsättning mellan första och senaste räkenskapsåret
  • har ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.

Mindre än 1 procent blir Gasellföretag

Eftersom Qase Digital AB återkommande har uppfyllt alla dessa krav har företaget blivit utsett till Gasellföretag hela fem år i rad – 2020, 2021, 2022, 2023 och 2024. År 2020 utsågs Qase dessutom till årets Gasellvinnare i Uppsala län, efter en tillväxt med 383 procent 2016–2019. Det gjorde Qase Digital AB till länets allra snabbast växande företag.

Den senaste sammanställningen (från 2018) visar att det totalt var endast 159 företag som blivit Di Gasell fem eller fler gånger. Enligt SCB finns idag 1 773 888 företag registrerade i Sverige. Mindre än 1 procent av alla Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att bli ett Gasellföretag.

Teamwork, kunskap och engagemang

Vice vd Michaela Karman ser en huvudsaklig anledning till att Qase lyckats med bedriften att bli Gasellföretag fem år i rad – ett fantastiskt teamwork med alla kunder och mellan alla medarbetare.

– Jag är säker på att det beror på vår vilja att alltid göra det bästa för våra kunder. Vårt motto är att vara våra kunders bästa kompis inom digital marknadsföring och vår kundundersökning visar att vi lyckas väldigt, väldigt bra med det. Allt tack vare våra grymma medarbetare och deras driv, engagemang och kompetens.

Inför 2025 fokuserar Qase på att fortsatt lyfta resultaten, kompetensnivån och kundrelationerna till ännu högre nivåer, trots ett tufft marknadsläge.

– Vi ser med stor pepp fram emot 2025! Det blir ett år som kommer handla om att förädla det vi har, konstant utveckla oss själva och våra kunder till nya nivåer och suga in allt spännande som händer i branschen. Det finns så otroligt mycket kunskap, engagemang och driv hos våra medarbetare som verkligen gör det möjligt att skapa magi och det är det vi kommer fokusera på nästa år, säger vice vd Michaela Karman.