Rörligt till sociala medier

Rörligt till sociala medier

På Qase har vi ett dedikerat sociala medier-team som i samarbete med vårt in-house produktionsbolag skapar effektiva filmer. Dessa filmer är inte bara framtagna för att stärka ditt varumärke, utan också för att engagera din målgrupp. Vi vet att rörligt innehåll tenderar att generera högre engagemang jämfört med stillbilder eller text. Vår expertis ligger i att optimera det rörliga innehållet så att det blir synligt och intresseväckande för just din publik.

Strategiskt innehåll

Strategiskt rörligt innehåll för hög spridningseffekt

Vi håller oss alltid uppdaterade kring trender och integrerar användarbeteenden i vår strategi för rörligt innehåll. Rätt utförda, engagerande filmer har potential att delas på sociala medier, öka spridningen och förstärka ditt innehålls räckvidd. Filmer kan anpassas för olika sociala medieplattformar och deras specifika krav, vilket gör det möjligt att maximera effektiviteten på varje plattform.

Contentprenumeration

Contentprenumeration

Dagens användare i digitala kanaler konsumerar information på ett nytt, snabbare sätt. För att möta det nya beteendet skapar vi korta, visuellt tilltalande filmer som ”strösslas” över lång tid för att fånga din kunds uppmärksamhet.

Contentprenumeration är effektivt, så se till att det blir en del av er framtida strategi.

Rörligt innehåll

Maximera effektiviteten och skapa engagemang

Högt engagemang

Rörligt innehåll fångar och behåller uppmärksamheten effektivt, vilket ökar användarnas engagemang.

Delningspotential

Filmers delningskraft ökar spridningen och stärker varumärkesräckvidden på sociala medieplattformar.

Målgruppsanpassning

Anpassa filmer för olika plattformar för att maximera effektiviteten och nå specifika målgrupper på sociala medier.