TV-reklam

TV har länge varit, är fortfarande, och kommer under en lång tid framöver att vara en gigant på den svenska mediemarknaden. Vi älskar att följa våra bästa TV-personligheter i diverse realityserier. Vi fortsätter att konsumera drama-, komedi- och kriminalserier, och vi missar aldrig storslagna sporthändelser live i TV-rutan. TV-reklam ger en oslagbar räckvidd i både linjär TV och i playkanaler.

En schysst deal

Annonsering i TV är tryggt. Som annonsör beställer du ett visst antal kontakter i ditt geografiska upptagningsområde och under dina specifika kampanjveckor. På Qase garanterar vi alltid minst 90% räckvidd för din TV-reklam och du betalar alltid enbart för de kontakter som levererats.

Vill du nå ut till dina kunder?

Använd dig av rörligt innehåll för att öka dina chanser att nå ut till din målgrupp. Genom att anpassa din reklam till din målgrupp och skapa engagemang och känslor hos mottagaren kan du öka köpintentionen hos dina potentiella kunder. Webb-TV och Play-TV erbjuder den perfekta plattformen för att skapa personliga reklamfilmer som är utformade enligt annonsörens önskemål. Dina kunder kan också lättare integrera och engagera sig i ditt företags erbjudande. Utöver att distribuera annonserna har vi ett eget filmteam som skapar filmer.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar TV-reklam?

För att ge dig en kostnadseffektiv & träffsäker lösning för din TV-reklam erbjuder vi en stor mängd olika paket för annonsering i TV. Priset för TV-reklam påverkas av sändningstid, filmlängd och givetvis volym. Värt att veta är att TV-reklam är ett tryggt media i den meningen att beställare alltid får leverans enligt beställning. Reklamfilmen kommer att sändas så många gånger det krävs för att samla den räckvidd som beställts. Behöver du en reklamfilm har vi även en kreativ avdelning för filmproduktion som hjälper dig med allt rörligt material. Kontakta oss för att veta mer.

Var syns min TV-reklam?

Vi samarbetar med Airtime Sales och erbjuder annonsering i TV3, Kanal 5, Viafree & Discovery+. Du får geografiskt styrd tv-reklam för att träffsäkert kunna nå en relevant målgrupp med kostnadseffektiv annonsering i TV.

Vad kan jag förvänta mig av annonsering i TV?

Med TV-reklam får du annonsering hos en köpstark målgrupp i relevanta sammanhang. Trots förändrade konsumtionsmönster och helt nya tittarvanor når din reklam tittare på alla relevanta plattformar. Med dagens streamingtjänster är det dessutom möjligt att titta på tv när som helst, var som helst. Det innebär att du når tittaren på bästa sändningstid, när du vill. Du kan även förvänta dig TV-reklam med hundraprocentig viewability. När du annonserar med vår hjälp finns det ingen risk att din reklamfilm inte syns. All TV-reklam visas i en välproducerad miljö bland kända program och tv-personligheter.

Arbetar ni även med produktion av reklamfilm?

Hos Qase får du hjälp med allt från planering, analys och design till själva produktionen med idégenerering, casting, filmning, post-produktion och sist lansering. Vi har en erfaren och utvecklad studio för filmproduktion som kan hjälpa dig med allt rörligt material för TV-reklam och mer.

Jag har redan en inspelad film, kan Qase hjälpa mig med mediaköp?

Har du redan en reklamfilm och vill köpa mediautrymme kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av mediaköp i TV och har ett nära samarbete med Airtime Sales som erbjuder annonsering i TV3, Kanal 5, Viafree & Discovery+.