Qase vinnare av DI GASELL 2020

Marknadsbyrån Qase är årets Uppsalavinnare av DI GASELL. Med en tillväxt på 383 procent mellan 2016–2019 och svarta siffror för 2020 har Qase tagit sig igenom ett utmanande år med fler anställda, nya större lokaler och fortsatta planer på tillväxt.

Gemensamt krafttag

”Det är ett kompetent gäng som alla brinner för att det ska gå bra för Qase. Vi har ett stort samarbete mellan avdelningarna och en vilja att hjälpa både varandra och våra kunder”, säger Johan Palmblad, nytillträdd VD för företaget.

Vågat bredda portföljen

Trots den rådande pandemins infart har Qase lyckats med att leverera sina digitala marknadsföringstjänster och utöka sitt erbjudande med att producera film, foto och webb. ”Målet har hela tiden varit att bli en one-stop-shop för alla våra kunder, där de endast behöver vända sig till en aktör för att få hjälp med sin marknadsföring”, säger medgrundaren Niklas Ulander.

Vår hisspitch – One stop shop

Qase grundades 2008 som ett reklam- och eventföretag. Idag är det en marknadsföringsbyrå med ett brett utbud av tjänster med allt från radioreklam till sökmotorsmarknadsföring. Företaget har 19 anställda fördelat mellan Uppsala och Karlstad.