Qase Gasellföretag för fjärde året i rad

För fjärde året i rad har Qase Digital AB utsetts till Gasellföretag av Dagens industri.

– Det känns otroligt kul att vi har fått utmärkelsen! Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker, jobbar hårt och ständigt strävar efter förbättring. Denna utmärkelse speglar den kollektiva ansträngningen hos varje individ inom Qase, säger Jair Diaz, SEO-ansvarig på Qase.

Om utmärkelsen Di Gasell

Dagens industri har med utmärkelsen Di Gasell utsett Sveriges ledande tillväxtföretag sedan år 2000.

För att bli ett Gasellföretag krävs bland annat att företaget:

  • Har minst tio anställda och omsätter mer än 10 miljoner kronor.
  • Har vuxit organiskt, inte genom fusioner eller förvärv.
  • Minst har fördubblat sin omsättning mellan första och senaste räkenskapsåret.
  • Har ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.

Qase Digital AB har blivit utsedda till Gasellföretag fyra år i rad – 2020, 2021, 2022 och 2023. År 2020 utsågs Qase dessutom till årets Gasellvinnare i Uppsala län, efter en tillväxt med 383 procent mellan 2016–2019 – länets allra snabbast växande företag.

Nya processer utvecklar Qase framåt

Jair Diaz, SEO-ansvarig och teamleader på Qase, tror att det finns en rad bakomliggande faktorer till att Qase lyckats bli Gasellföretag även 2023.

– Dels har vi stärkt lagandan inom företaget, men även vågat utmana oss själva extra mycket det senaste året genom att skapa och fullfölja helt nya processer som har utvecklat och lett Qase framåt.

Qase vd Johan Palmblad menar att teamwork, respekt och omtänksamhet är grunden till Qase framgångar trots tuffa förutsättningar.

– Vi möter en extremt tuff marknad där vi går från en pandemi rakt in i en lågkonjunktur som kantas av oroligheter i världen, lägg därtill dyra elpriser, höga räntor och en allmän oro. Nu har vi fått Di Gasell fyra år i rad och som pricken över i krönte vi det med en Mästargasell i våras. Jag är extremt stolt över alla stjärnor jag får jobba med varenda dag. Med teamwork, respekt, omtänksamhet och ett jävlar anamma kommer man långt. Team Qase ❤️

En One-stop-shop

Marknadsföringsbyrån Qase är en ”One-stop-shop” inom digital marknadsföring. Vi erbjuder bland annat webbproduktion, annonsering på sökmotorer och i sociala medier, film- och fotoproduktion, målspårning och analys, textproduktion och mycket annat. Det betyder att du som kund aldrig behöver vända dig till olika aktörer – hos Qase hittar du allt på samma plats.