Qase finalist till Årets Komet 2023!

Varje år anordnar Företagarna Uppsala Företagargalan, där lokala företag prisas för sina framgångar, idéer och viktiga arbete.

Vi är glada och stolta över att få meddela att Qase Digital AB är en av tre finalister till utmärkelsen Årets Komet – ett kvitto på hårt arbete, fokus och målmedvetenhet! Priset delas ut på Företagargalan som hålls på Uppsala slott den 19 april.

Årets Komet

Årets Komet är ett av sex ärofyllda priser som delas ut under galan, utöver bland annat Årets Unga Företagare och Årets Småföretag. Enligt Företagarna Uppsala tilldelas utmärkelsen ett företag som ”[…] har påvisat uthållighet och envishet samt genom sin målmedvetenhet förfinat sin tjänst eller produkt för att få företaget att växa expansionsartat”.

Företagarna Uppsala och Företagargalan

Företagarna Uppsala tillhör Sveriges största företagarorganisation med cirka 60 000 anslutna företagare. Föreningen ger företag och organisationer runt om i Uppsala möjligheten att nätverka och utvecklas såväl lokalt som nationellt. Varje år anordnar Företagarna Uppsala Företagargalan, där företag som lyckats extra bra inom bland annat hållbarhet och innovation prisas för sitt arbete.

På Qase är vi väldigt stolta över att vårt oupphörliga arbete med att utveckla våra tjänster och alltid hitta innovativa marknadsföringslösningar uppmärksammas av Företagarna Uppsala – och som alltid av våra nöjda kunder.

Qase – en helhetslösning för kunden

Qase är en ”One-stop-shop” inom digital kommunikation, en fullservicebyrå som hjälper kunden med hela det digitala ekosystemet. Det innebär att kunden aldrig behöver vända sig till flera olika aktörer. Qase erbjuder bland annat webbproduktion, design, annonsering i sociala medier och på sökmotorer, sökordsoptimering, textproduktion och mycket annat – allt på samma plats.

Utöver nomineringen till Årets Komet har Qase bland annat utsetts till Gasellföretag tre år i rad samt är ett certifierad Great Place to Work®.