För andra året i rad – Qase är finalist till Årets Komet!

För andra året i rad är Qase Digital AB finalist till utmärkelsen Årets Komet, ett pris som delas ut av organisationen Företagarna Uppsala. Qase är ett av tre företag som har valts ut till finalister i kategorin.  

Vinnaren presenteras på Företagargalan på Uppsala slott den 11 april.  

Om utmärkelsen 

Årets Komet 2024 tilldelas enligt Företagarna Uppsala till ett företag som ”[…] har påvisat uthålligt och envishet samt genom sin målmedvetet förfinat sin tjänst eller produkt för att få företaget att växa expansionsartat”. Företaget ska också bidra till en hållbar samhällsutveckling och delta i lokalsamhället, något vi på Qase är stolta över att göra.  

Under galan ska även vinnare i ytterligare fem ärofyllda kategorier utses, bland annat Årets Unga Företagare, Årets Småföretag och Årets Framtidsspaning.  

Företagarna Uppsala 

Företagarna Uppsala tillhör Sveriges största företagarorganisation, med cirka 60 000 anslutna företagare. Företagargalan anordnas årligen i Uppsala för att uppmärksamma lokala företag som lyckats extra bra inom bland annat hållbar samhällsutveckling, nytänkande och kreativitet. 

Qase – en helhetsleverantör inom digital marknadsföring 

Qase är en helhetsleverantör inom digital marknadsföring. Eftersom vi erbjuder alla tjänster under ett och samma tak skapas en unik synergieffekt där alla insatser stärker varandra och där du som kund aldrig behöver vända dig till flera olika aktörer. Vi erbjuder bland annat annonsering i sociala medier och på sökmotorer, film- och fotoproduktion, sökmotoroptimering, webbproduktion och design

Vi är väldigt glada över att vårt hårda arbete med att ständigt hitta innovativa lösningar och leverera goda resultat inom marknadsföring återigen har uppmärksammats av Företagarna Uppsala. I år har dessutom flera av Qase kunder nominerats till priser på galan – något vi såklart är extra stolta över.  

Utöver nomineringen till Årets Komet har Qase bland annat utsetts till Gasellföretag av Dagens industri fyra år i rad.