Annonsera i TV

TV har länge varit, är fortfarande, och kommer under en lång tid framöver att vara en gigant på den svenska mediamarknaden. Vi älskar att följa våra favorit tv-personligheter i diverse reality-serier. Vi fortsätter att konsumera drama-, komedi- och kriminalserier, och vi missar aldrig storslagna sporthändelser live i TV-rutan.

Annonsera i TV3 och Kanal 5

Vi är stolta över vårt samarbetsavtal med Airtime Sales, ett bolag som ägs till femtio procent vardera av Discovery Networks Sweden och Nordic Entertainment Group. Vi representerar det lokala och regionala annonsutrymmet i TV3 och Kanal 5, två av Sveriges största och mest uppskattade underhållningskanaler med stor räckvidd i målgruppen 15 – 64år. Våra TV-kunder exponeras i parallellt i TV3, Kanal 5 och via playtjänsterna Viafree samt Dplay.

Vårt uppdrag är att representera Airtime Sales produkter mot aktörer i Uppland. Sitter du i en annan del av landet så ser vi självklart till att du får en kontaktperson på din hemmaplan.

Hur fungerar reklam i TV?

Annonsering i TV är tryggt. Som annonsör beställer du ett visst antal kontakter i ditt geografiska upptagningsområde och under dina specifika kampanjveckor. Vår uppgift är att dina kontakter faktiskt samlas och vi garanterar alltid minst 90% räckvidd. Om vi av någon anledning inte lyckas leverera dina beställda kontakter reduceras investeringen och du betalar alltid enbart för de kontakter som levererats.

TOP