TV-reklam

TV har länge varit, är fortfarande, och kommer under en lång tid framöver att vara en gigant på den svenska mediemarknaden. Vi älskar att följa våra bästa TV-personligheter i diverse realityserier. Vi fortsätter att konsumera drama-, komedi- och kriminalserier, och vi missar aldrig storslagna sporthändelser live i TV-rutan. TV-reklam ger en oslagbar räckvidd i både linjär TV och i playkanaler.

Annonsera i TV

En schysst deal.

Annonsering i TV är tryggt. Som annonsör beställer du ett visst antal kontakter i ditt geografiska upptagningsområde och under dina specifika kampanjveckor. På Qase garanterar vi alltid minst 90% räckvidd för din TV-reklam och du betalar alltid enbart för de kontakter som levererats.

TV-reklam ger stor räckvidd

Med Qase och vår partner Airtime Sales får du tillgång till det lokala och regionala annonsutrymmet i TV3 och Kanal 5, två av Sveriges största underhållningskanaler med stor räckvidd i målgruppen 15–64 år. Din TV-reklam exponeras parallellt i TV3, Kanal 5 och via playtjänsterna Viafree & Dplay. Utöver att distribuera annonserna har vi ett eget filmteam som skapar filmer!

TV-reklam ger stor räckvidd

Vi kan garantera minst 90% räckvidd med annonsering i TV & du betalar alltid enbart för de kontakter som levererats.

Vanliga frågor om TV-reklam

Vad kostar TV-reklam?

För att ge dig en kostnadseffektiv & träffsäker lösning för din TV-reklam erbjuder vi en stor mängd olika paket för annonsering i TV. Priset för TV-reklam påverkas av sändningstid, filmlängd och givetvis volym. Värt att veta är att TV-reklam är ett tryggt media i den meningen att beställare alltid får leverans enligt beställning. Reklamfilmen kommer att sändas så många gånger det krävs för att samla den räckvidd som beställts. Behöver du en reklamfilm har vi även en kreativ avdelning för filmproduktion som hjälper dig med allt rörligt material. Kontakta oss för att veta mer! 

Var syns min TV-reklam?

Vi samarbetar med Airtime Sales och erbjuder annonsering i TV3, Kanal 5, Viafree & Discovery+. Du får geografiskt styrd tv-reklam för att träffsäkert kunna nå en relevant målgrupp med kostnadseffektiv annonsering i TV.

Vad kan jag förvänta mig av annonsering i TV?

Med TV-reklam får du annonsering hos en köpstark målgrupp i relevanta sammanhang. Trots förändrade konsumtionsmönster och helt nya tittarvanor når din reklam tittare på alla relevanta plattformar. Med dagens streamingtjänster är det dessutom möjligt att titta på tv när som helst, var som helst. Det innebär att du når tittaren på bästa sändningstid, när du vill. Du kan även förvänta dig TV-reklam med hundraprocentig viewability. När du annonserar med vår hjälp finns det ingen risk att din reklamfilm inte syns. All TV-reklam visas i en välproducerad miljö bland kända program och tv-personligheter.

Arbetar ni även med produktion av reklamfilm?

Hos Qase får du hjälp med allt från planering, analys och design till själva produktionen med idégenerering, casting, filmning, post-produktion och sist lansering. Vi har en erfaren och utvecklad studio för filmproduktion som kan hjälpa dig med allt rörligt material för TV-reklam och mer.  

Jag har redan en inspelad film, kan Qase hjälpa mig med mediaköp?

Har du redan en reklamfilm och vill köpa mediautrymme kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av mediaköp i TV och har ett nära samarbete med Airtime Sales som erbjuder annonsering i TV3, Kanal 5, Viafree & Discovery+. 

Fler frågor? Kontakta oss

Läs också om:

Filmproduktion

Filmproduktion

Vi har vårt eget produktionsbolag in-house och vi har sedan starten tänjt kreativa gränser genom att förvandla bra idéer till starka filmer.

Ljudproduktion

Ljudproduktion

Människor har aldrig kommunicerat så mycket ljud som man gör i dag, faktum är att ljudkonsumtion har mer än fördubblats under 2000-talet.