fbpx

Annonsera i TV

TV har länge varit, är fortfarande, och kommer under en lång tid framöver att vara en gigant på den svenska mediemarknaden. Vi älskar att följa våra favorit tv-personligheter i diverse reality-serier. Vi fortsätter att konsumera drama-, komedi- och kriminalserier, och vi missar aldrig storslagna sporthändelser live i TV-rutan.

TV.

Annonsera i TV3 och Kanal 5

Vi är stolta över vårt samarbetsavtal med Airtime Sales, ett bolag som ägs till femtio procent vardera av Discovery Networks Sweden och Nordic Entertainment Group. Vi representerar det lokala och regionala annonsutrymmet i TV3 och Kanal 5, två av Sveriges största och mest uppskattade underhållningskanaler med stor räckvidd i målgruppen 15 – 64år. Våra TV-kunder exponeras parallellt i TV3, Kanal 5 och via playtjänsterna Viafree samt Dplay.

Vårt uppdrag är att representera Airtime Sales produkter mot aktörer i Uppland. Sitter du i en annan del av landet så ser vi självklart till att du får en kontaktperson på din hemmaplan.

Vi producerar även filmer in-house

Läs mer om hur vi jobbar med att producera film. Kika även gärna på några exempel!

TV.

Hur fungerar reklam i TV?

Annonsering i TV är tryggt. Som annonsör beställer du ett visst antal kontakter i ditt geografiska upptagningsområde och under dina specifika kampanjveckor. Vår uppgift är att dina kontakter faktiskt samlas och vi garanterar alltid minst 90% räckvidd. Om vi av någon anledning inte lyckas leverera dina beställda kontakter reduceras investeringen och du betalar alltid enbart för de kontakter som levererats.

Vi lyssnar gärna in era idéer

Har du en idé eller projekt du vill bolla med oss? Hör gärna av dig och ta reda på hur vi kan hjälpa dig.