Annonsera i TV

TV har länge varit, är fortfarande, och kommer under en lång tid framöver att vara en gigant på den svenska mediamarknaden. Vi älskar att följa våra favorit tv-personligheter i diverse reality-serier. Vi fortsätter att konsumera drama-, komedi- och kriminalserier, och vi missar aldrig storslagna sporthändelser live i TV-rutan.

Annonsera i TV3 och Kanal5

Vi är stolta över vårt samarbetsavtal med Airtime Sales, ett bolag som ägs till femtio procent vardera av Discovery och MTG. Vi representerar det lokala och regionala annonsutrymmet i TV3 och Kanal5, två av Sveriges största och mest uppskattade underhållningskanaler med stor räckvidd i målgruppen 15 – 64år. Våra TV-kunder exponeras i parallellt i TV3, Kanal5 och via playtjänsterna Viafree samt D-play.

Vårt uppdrag är att representera Airtime Sales produkter mot aktörer i Uppland. Sitter du i en annan del av landet så ser vi självklart till att du får en kontaktperson på din hemmaplan.

Hur fungerar reklam i TV?

Annonsering i TV är tryggt. Som annonsör beställer du ett visst antal kontakter i ditt geografiska upptagningsområde och under dina specifika kampanjveckor. Vår uppgift är att dina kontakter faktiskt samlas och vi garanterar alltid minst 90% räckvidd. Om vi av någon anledning inte lyckas leverera dina beställda kontakter reduceras investeringen och du betalar alltid enbart för de kontakter som levererats.

TOP