Pressmeddelande – Qase expanderar till Helsingborg

Pressmeddelande

Nu expanderar Qase ytterligare – i september 2022 öppnar en filial i Helsingborg. I och med denna expansion kan nya kunder i en helt ny region ta del av Qase vinnande koncept för en lyckad digital affär. 

Sedan hösten 2020 har Qase vuxit stadigt och med goda resultat expanderat till både Karlstad och Gävle, med bolagets huvudkontor i Uppsala sedan 2008. 

Enligt Johan Palmblad, VD och partner hos Qase, var beslutet att expandera till Helsingborg enkelt när rätt möjlighet öppnade sig. 

– Qase har länge tittat på Skåne, och Helsingborg är en perfekt knytpunkt för att nå ut till lokala kunder med vår produkt och affärsmodell.

  • Qase expanderar till Helsingborg i september

En helhetslösning för den digitala affären

I spetsen för expansionen finns Henrik Sverngard, som under sina många år inom marknadsförings- och mediabranschen har byggt upp ett brett nätverk i stora delar av södra Sverige. 

–  Strategin har alltid varit att expandera på individ, inte område i huvudsak. Henrik är en skicklig säljare och en genuint fin person som känner till den regionala marknaden och tror på vår produkt. Kunder i Skåne kan förvänta sig 100 % service och transparens, säger VD Johan Palmblad. 

Henrik Sverngard är själv uppvuxen i Helsingborg, och menar att Qase förmåga att leverera en helhetslösning oavsett storlek på projektet är något som känns tryggt att kunna erbjuda företagare i sin roll som kundansvarig på byrån. 

– Det finns potential att hitta företag som behöver vår expertis och hjälp. Med Qase på marknaden kommer kunderna känna sig trygga med en helhetsleverantör som har koll på hela cykeln inom marknadsföring, digitalt som traditionellt, säger Henrik Sverngard. 

One-stop-shop

Qase är en ”One-stop-shop” inom digital kommunikation, en fullservicebyrå som hjälper kunden med hela det digitala ekosystemet. Det innebär att kunden aldrig behöver vända sig till flera olika aktörer. Qase erbjuder bland annat webbproduktion, design, annonsering i sociala medier och på sökmotorer, sökordsoptimering, textproduktion och mycket annat – allt på samma plats. 

Om Qase framåt

Trots pandemi och många oroliga världshändelser under de senaste åren har Qase fortsatt att växa med nya filialer, nya kunder och fler anställda. Byrån har nu cirka 40 medarbetare, varav ungefär 35 utgår från huvudkontoret i Uppsala. Även om världsläget kan skrämma många företagare, upplever VD Johan Palmblad att kunderna uppskattar tryggheten som Qase levererar.

– Vi går mot en svårläst marknad med krig, höga elpriser, inflation och osäker ekonomi. Men efterfrågan på digital kommunikation är fortsatt hög. Qase är en viktig kompis för företagarna, just eftersom vår affärsmodell är anpassad för lokala kunder.

Har du frågor eller vill veta mer om vad vi kan hjälpa just dig och ditt företag med? Hör av dig!