Pressmeddelande – Vi fortsätter vår expansion

Pressmeddelande

Qase fortsätter sin expansion och lanserar filial i Eskilstuna.

Qase huvudkontor finns sedan 2008 i Uppsala

Det senaste halvåret har verksamheten lanserat filialer i Gävle och Karlstad, från maj finns även Eskilstuna med på kartan. Qase trotsar pandemin och världsläget och fortsätter expandera. Digitalbyrån har varit verksamma i Uppsala sedan 2008 och vuxit sig starka i Uppland. Under 2020 beslutade ledningen att ta ut sitt koncept på fler marknader och först ut blev Karlstad där man etablerade november 2020. Strax därpå meddelade företaget att Gävle ansluter och nu alltså även Eskilstuna.

Johan Palmblad, VD och partner hos Qase sedan hösten 2020, berättar; Jag kom in i bolaget med en ett tydligt uppdrag, -”expandera vårt fina erbjudande till fler regioner”. Bakgrunden är att verksamheten över tid vuxit väldigt framgångsrikt i Uppland och grundarna beslutade helt enkelt att vår affär förtjänar en större målgrupp.

  • Qase Digital SEM

    Marknadsbyrån Qase i Uppsala

One-stop-shop

Qase är en fullservice digital byrå som profilerar sitt erbjudande som en ”one-stop-shop” för marknad. Verksamheten har samlat den kraft och kompetens som krävs för att vara behjälpliga i allt från webbproduktion till annonsering i sociala medier och på sökmotorer.

Mikael Tapper, försäljningschef och medgrundare, kommenterar: Vårt erbjudande har vuxit med åren och vi har, på våra kunders begäran, löpande lanserat fler tjänster hela vägen fram till vad vi är idag. Vi har vågat utmana branschens sätt att tjäna pengar med målsättningen att alla parter i ett samarbete ska vara vinnare. Det har fungerat bra och vi får väldigt mycket bra feedback kring hur vi arbetar. Det har legat till grund för vårt beslut att öppna på fler marknader.

Vinnare av DI Gasell 2020

Företaget vann DI Gasell 2020 i Uppsala län. Priset delas ut till det företag som visat störst omsättningsökning de senaste åren. Totalt utsågs 25st ”gaseller” i länet som alla uppfyllde grundkriterierna och Qase, som ökat omsättningen med 383 % åren 2016 – 2019, vann alltså priset.

– Vi har fortsatt stark tillväxt även under 2020 och 2021 trots rådande pandemi och jag ser med spänning fram mot att se vilka effekter vi kan vänta oss när det släpper. Om det blir fler gaseller återstår att se, men att vi fortsatt ökar vår omsättning råder det inga tvivel om, säger Johan Palmblad.

Mer information

I och med etableringen i Eskilstuna arbetar 31 personer på Qase varav 26 st finns på huvudkontoret i Uppsala. Lanseringen i Eskilstuna innebär initialt ett arbetstillfälle då verksamheten rekryterar en kundansvarig som ska bearbeta den sörmländska marknaden. På sikt hoppas verksamheten kunna skapa fler arbetstillfällen och att kontoret i Eskilstuna ska kunna bli navet för en större prioriterad region. Utöver Qase digitala affär är man representanter för Bauer Media (radio) i Uppsala, Gävle och Karlstad samt Airtime Sales (tv) i region Uppsala. Eskilstuna blir därmed den första marknaden där verksamheten blir uteslutande fokuserad på den digitala affären.

Har du frågor eller vill veta mer om vad vi kan hjälpa just dig och ditt företag med? Hör av dig!