Natalie Tideström Heidmark blir ny ordförande i Qase Digitals styrelse

Vid en extra bolagsstämma har Natalie Tideström Heidmark utsätts till styrelsens ordförande i Qase Digital AB.

Natalie Tideström Heidmark kommer från en bred bakgrund inom media, digital marknadsföring och försäljning mot byråer och annonsörer.

Natalie var bland annat med från starten 2014 och byggde upp influencer-nätverket United Screens (idag We Are Era). Hennes första kontakt med Qase var redan i sin roll som försäljningschef för United Screens, där hon därefter blev utvald till VD. Under sin tid på United Screens blev de Nordens ledande Influencer-nätverk och nådde en omsättning 170 MSEK.

Styrelseordförande och en konsulterande roll

Natalie har även blivit utnämnd till en av Sveriges bästa mediasäljare och tre år i rad utnämnts av Ledarna till en av Framtidens kvinnliga ledare. Idag arbetar Natalie med olika styrelseuppdrag, som konsult för flera företag och håller parallellt på att bygga upp en startup.

Förutom sin roll som ordförande i styrelsen så kommer hon inledningsvis även ha en konsulterande roll och arbeta nära Qase VD.

– Qase har en enorm marknadspotential då jag är övertygad om att efterfrågan och behovet av bolagets tjänster bara kommer att öka. Att Qase arbetar för långsiktiga relationer, kvalitet och för att skapa nöjda kunder är också mina hjärtefrågor och helt avgörande för att lyckas. Jag ser så oerhört mycket fram emot att jobba med Qase, säger den nya styrelseordföranden Natalie Tideström Heidmark.

En byrå i tillväxt

Qase Digitals styrelse har tidigare letts av Mikael Tapper som tillsammans med medgrundaren Niklas Ulander och VD Johan Palmblad kommer sitta kvar i styrelsen. Styrelsen har sedan årsskiftet sökt rätt profil för ordförandeposten och när Natalie visade intresse var valet självklart, säger VD Johan Palmblad.

– Natalie har en närhet till de tjänster som Qase erbjuder och dessutom erfarenhet av att framgångsrikt leda ett bolag som i stor utsträckning haft samma möjligheter och utmaningar som vi ser för Qase. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att arbeta nära Natalie såväl i styrelsen som inom ramen för min roll som VD.

Om Qase Digital AB

Qase Digital AB grundades redan 2008, och har de senaste sex åren haft stor tillväxt. För perioden 2016–2019 tilldelades bolaget priset ”Årets Gasellföretag” i Uppsala län av Dagens industri, efter att under fyra år ökat omsättningen med 383 % (4,4 MSEK 2016 till 21,6 MSEK 2019).

Qase erbjuder marknadsföringstjänster inom hela det digitala ekosystemet och nu, tre år senare, prognostiserar bolaget +50 MSEK för räkenskapsåret 2022. Qase har 43 stycken anställda med kontor i Gävle, Karlstad, Helsingborg och huvudkontor i Uppsala.

För mer information och vidare frågor kontakta:

Johan Palmblad
073-530 01 66

Natalie Tideström Heidmark
076-007 55 02