Paid social performance

Paid social-paket – Performance

Detta paket är idealiskt för företag och organisationer som strävar efter att stärka sin digitala närvaro och framgång genom effektiv annonsering. Det är särskilt lämpligt för företag som vill öka sin varumärkeskännedom, företag som aktivt rekryterar och vill synas på arbetsmarknaden samt företag som vill driva trafik till sina webbplatser för att öka konverteringsmöjligheterna.

I Paid social-paketet Performance ingår:

Uppstart

I uppstartsfasen skräddarsyr vi en anpassad annonsstrategi baserad på behovsanalys och vald inriktning. Det kan inkludera varumärkeskännedom, rekrytering och trafikdrivande annonsering för specifika tjänster. Rekommendationer ges för val av plattformar och organiskt innehåll, för att optimera annonsresultaten.

Löpande arbete

Det löpande arbetet fokuserar på kontinuerlig optimering och utveckling av annonseringen enligt den etablerade strategin. Det inkluderar löpande annonsutveckling, budgetfördelning baserad på bäst presterande kampanjer/målgrupper/annonser, identifiering och utveckling av målgrupper, retargeting-annonsering samt uppföljning av satta KPI:er.

Uppföljning och analys

Uppföljning och analys sker regelbundet genom en månadsvis dashboard och projektledning för att säkerställa att den valda strategin lever upp till förväntningarna. För företagets målspårning och utvärdering krävs Cookie Consent och en grundläggande målspårning på plats. (Länka till målspårnings-/cookie consent-paketen)

Digital annonsering anpassat efter ditt företag

Detta paket kan anpassas för olika typer av företag och deras specifika mål, och det ger möjlighet att använda olika annonseringsplattformar som exempelvis Meta Ads, Pinterest, LinkedIn Ads, Snapchat Ads och TikTok Ads. Fokus ligger på viktiga KPI:er såsom räckvidd, länkklick, CTR och interaktion. Sammantaget är Performance-paketet en skräddarsydd och effektiv strategi för att optimera resultatet av företagets digitala annonsering.

Börja din sociala medier-resa med Qase idag.

Sociala medier-paket

Se fler paket inom sociala medier

Performance +

För företag och organisationer som vill optimera sin digitala annonsering genom en noggrann strategi och effektiv, målinriktad approach.

Offertpaket

Vi formar varje detalj efter era förutsättningar – från en skräddarsydd annonsstrategi till kontinuerlig optimering och analys.

Sociala medier-analys

Grundlig analys företag som vill sticka ut inom sin bransch och optimera sin strategi för att nå och engagera sin målgrupp på ett effektivt sätt.