SEO performance offertpaket

Satsa på SEO med vårt skräddarsydda offertpaket

Vårt offertpaket är speciellt framtaget för företag som har tydliga mål och är redo att göra en rejäl satsning på SEO som marknadsföringskanal. Oavsett om du driver en e-handel, är ett större tjänsteföretag eller har planer på internationell expansion, så har vi verktygen och kompetensen för att ta din organiska synlighet till nästa nivå.

Kommunikation och transparens för ett lyckat samarbete

När det kommer till att skapa en framgångsrik SEO-strategi är kommunikation och samarbete nyckeln till framgång. Vi på Qase är specialister på SEO – och vi vet att våra kunder är specialister på sina egna verksamheter. Därför sätter vi högsta prioritet på att inkludera våra kunder i hela processen. Vi tror på ett partnerskap där vi kombinerar vår kunskap och kompetens med din branschkunskap för att skapa en SEO-strategi som är anpassad efter dina specifika behov och mål.

Vårt offertpaket inkluderar inte bara en omfattande analys av din webbplats och dina konkurrenter, utan också ett uppstartsmöte där vi får en djupare förståelse för din verksamhet och dina mål. Vi säkerställer att vi är på samma sida när det gäller vad som ska uppnås och hur vi ska mäta effekten av våra marknadsföringsinsatser.

Genom kontinuerliga avstämningar och rapporter håller vi dig uppdaterad kring hur din SEO utvecklas. Vi går igenom resultaten och justerar strategin om det behövs för att säkerställa att vi tillsammans når de uppsatta målen.

I vårt SEO-offertpaket ingår:

Uppstartsmöte

Vårt offertpaket inkluderar inte bara en omfattande analys av din webbplats och dina konkurrenter, utan också ett uppstartsmöte där vi får en djupare förståelse för din verksamhet och dina mål. Vi säkerställer att vi är på samma sida när det gäller vad som ska uppnås och hur vi ska mäta effekten av våra marknadsföringsinsatser.

Omfattande SEO-analys

Arbetet påbörjas med en omfattande SEO-analys för att identifiera vilka möjligheter och potentialer det finns för webbplatsen ur ett SEO-perspektiv. Analysen inkluderar en granskning av URL-strukturen och sidkartan, vilket är avgörande för sökmotorernas förmåga att navigera och synliggöra sidor effektivt.

Sökordsanalys

Vår analys innehåller även en gedigen sökordsanalys för att identifiera vilka sökord som är relevanta kopplat till behovet och affären. Vi tar dessutom hänsyn till tekniska faktorer, innehållskvalitet och relevans samt nuläget jämfört med konkurrenterna.

Skräddarsydd SEO-strategi

Med insikterna från SEO-analysen utformar vi en skräddarsydd och dynamisk SEO-strategi, anpassad för att möta dina unika behov och målsättningar. I det löpande arbetet utgår vi därefter från denna strategi.

Löpande optimering

Vårt löpande optimeringsarbete innehåller noggrann optimering för både innehåll och tekniska aspekter. Genom att anpassa, strukturera och förbättra innehållet ökar vi inte bara användarvänligheten utan förbättrar även webbplatsens förutsättningar för organisk synlighet.

Våra insatser inkluderar även off-page SEO, vilket är en viktig faktor för att bygga en stark och trovärdig domän. Denna helhetstrategi säkerställer att din sida alltid kommer vara optimerad för Google.

Ta din organiska tillväxt till nästa nivå med Qase

Med Qase som din partner i SEO-satsningen får du inte bara en pålitlig specialist vid din sida, utan också en engagerad partner som är dedikerad till din framgång. Vi är redo att ta din organiska synlighet till nästa nivå – låt oss börja arbeta tillsammans för att uppnå dina mål.

Search Engine Optimization

Maximera ditt företags framgång med SEO

Ökad synlighet

SEO ökar sökmotorsynligheten, lockar potentiella kunder och stärker varumärkets närvaro online.

Fler konverteringar

En optimerad webbplats ger en bättre användarupplevelse och ökar chanserna för konverteringar.

Långsiktiga resultat

SEO skapar hållbara resultat och bibehåller organisk trafik över tid, vilket ger långsiktig affärsframgång.

SEO-paket

Se fler paket inom SEO

Performance

Skräddarsydd och datadriven SEO-strategi som optimerar din närvaro på Google och förbättrar din organiska synlighet.  

Performance +

En heltäckande strategi som täcker alla aspekter av SEO, från djupgående sökordsanalys till avancerad innehållsoptimering.