Digital marknadsbyrå - One stop shop

One Stop Shop

Vi är helt unika i vår bredd och när vi får möjlighet att aktivera hela vårt erbjudande blir det betydligt lättare att sätta en strategi för helheten. Med oss som partner behöver du inte vara projektledare och sköta dialogen mellan olika leverantörer, vi delar den rollen med dig och vågar påstå att det kommer underlätta ditt arbete.

Effekten för marknaden

Insikter

Hämta insikter i digitala kanaler och värdefull information för hur målgruppen ser ut i dina konverteringar med syfte att säkerställa att din kommunikation utformas rätt. Motsatsen skulle i bästa fall vara att din projektledare ber dig kontakta er digitalbyrå för att hämta information som du sedan måste skicka tillbaka.

Bedömningar

Göra bedömningar kring vikten av ert varumärkesarbete baserat på hur sökvolymer för varumärket ser ut. Motsatsen skulle i bästa fall vara att er digitala byrå är proaktiv och ger er dessa insikter så ni kan skicka det till kommunikationsbyrån.

Rekommendationer

Rekommendera vilken kommunikation ni verkligen behöver baserat på hur människor på er sajt beter sig. Motsatsen skulle i bästa fall vara att er SEO-byrå föder dig med insikter kring beteendet på sajten för att du ska kunna gå till reklambyrån och berätta att ni måste utveckla förståelsen för ert erbjudande.

Utvärdering

Utvärdera konverteringar och ROAS från olika marknadsföringskanaler och rekommendera de kanaler som presterar bäst per investerad krona. Motsatsen skulle i bästa fall vara att du tar information från er digitalbyrå och passar vidare till er mediebyrå för upphandling.

Planering

Hjälper dig att planera för rätt; -kanaler, -information, -produktion, -deadlines, -optimering och rapportering. Motsatsen skulle vara att du lyckas samla alla dina leverantörer och skapa en samsyn kring hur dessa på bästa vis samspelar och skapar värdefull kommunikation för dig. Utan att egna intressen stör processen.

Varmt välkommen som kund hos Qase, låt oss boka ett möte för att se om vi kan bli kompisar!