Affären med Qase

Affären tillsammans med Qase

Det finns en mängd olika sätt att ta betalt som digital leverantör och flera av dem är, enligt oss, mindre bra. Vår modell är att alltid ta betalt för vår kompetens per timme. Vårt arvode ska inte ha något direkt förhållande till våra kunders potential utan enbart baseras på det behov av omsorg som faktiskt finns. Vissa kunder kan mycket själva och behöver bollplank, andra har varken tid eller lust och en tredje kund kan vara den som inte kan men vill lära sig. Då utbildar vi och släpper taget om ni vill stå på egna ben

Lyckas du så lyckas vi

Vad som är fundamentalt för en lyckad affär med oss är att det blir bra för både oss och våra kunder. Vi ska uppnå goda resultat och vi ska ha roligt på vägen. Vi brukar säga att ha kul på jobbet är lika självklart som en skön säng om natten. Blir vi vinnare tillsammans med våra kunder så bygger vi relation som i sin tur skapar nyfikenhet, medkänsla och engagemang. Vi vill helt enkelt bli er verksamhets bästa kompis!

Ärlig, öppen & transparent affär

För att skapa en förståelse kring affären med oss och vad den innebär för våra kunder så är vi noga med avstämningar och rapportering. I samma sekund som vår kund inte förstår att vi gör ett bra jobb så riskerar vi relationen. Det motverkas genom löpande dialoger, snabba svar och tydlig rapportering. En annan viktig faktor, som gäller för alla våra digitala affärer, är att vi noga mäter all trafik till sajten och tittar på frågor som:

Trafik

Var kommer trafiken från och vilka insatser är det som presterar?

Beteende

Vad gör besökaren på sajten och när/var/varför lämnar man eventuellt sajten utan action?

Konvertering

Skapar vi tillräckligt med konverteringar, d v s köp, och vilka intäkter genereras via våra insatser?

Låt oss hjälpa dig att synas!