Marknadsstrategi

Vi hjälper gärna till med övergripande strategi för ert marknadsarbete. Antingen så utmanar vi den strategi ni redan satt upp eller så hjälper vi er att sätta en strategi från grunden. Här sitter vi tillsammans och diskuterar nuläge, målgrupper, möjligheter och ambitioner. Vi lyssnar in och skapar oss en bra bild av er verksamhet. Vi utmanar och kommer med input. Det är en väldigt kul process där vi faktiskt får lära känna våra kunder ordentligt, och de får lära känna oss. Det ger en bra grund att bygga vidare på.

Effektiv marknadsföring

Effektiv marknadsföring

Vi trivs som bäst när vi gör oss förtjänta av att arbeta med flera delar av våra kunders marknadsarbete och kan aktivera all vår kompetens på ett effektivt sätt. Med Qase får du en heltäckande datadriven strategi både på kort sikt och över en längre period.

Röd tråd

Givetvis ser vi till att ha en tydlig marknadsplan för allt material vi producerar. Planering, som är A & O, säkerställer att det vi skapar också följer den plan som vuxit fram i strategiarbetet. Inget ska ske slumpmässigt, när vi exponerar våra kunder mot marknaden gör vi det i omgångar och på flera olika plattformar. När materialet följer den s k ”röda tråden” så stärker insatser varandra och synergierna ger högre observation och ”return”.

Röd tråd i marknadsföringen med marknadsplan

Det spelar ingen roll vilken storlek ert företags verksamhet har idag, det finns alltid en poäng att sätta en strategi för marknadsarbetet.

Fullservice marknadsbyrå

Digital byrå

Digitalt

Med genomtänkt digital marknadsföring kan företag exponera varor och tjänster mot precis rätt målgrupp i rätt tidpunkt.

Webbyrå

Hemsida

Vi ser webbplatsen som navet i er kommunikation och därmed något av det viktigaste ni har. När vi bygger din hemsida gör vi det med ett tydliga förväntningar och rätt fokus.

Produktion

Produktion

I vårt team finns strateger och kreatörer för all produktion som film, foto, grafisk design, webbutveckling och mer.

Läs också om:

Targeting och retargeting

Retargeting

Bra och genomarbetad retargeting skapar mer konvertering. Targeting betyder inriktning och det är precis vad det handlar om i sammanhang där vi pratar reklamköp.

Grafisk profil

Grafiska profiler

En grafisk identitet kan ses som kommunikation av dina värden och löften till konsumenten. Det handlar om vad dina kunder känner och tänker om ditt varumärke över tid.