Nu söker vi en passionerad och nyfiken SEO-specialist

Som SEO-specialist på Qase arbetar du operativt och strategiskt med en stor variation av kunder i tätt samarbete med SEO-teamet, kundansvariga och specialister inom andra områden. Du är en expert på ditt område och tillsammans med övriga i teamet hjälper du våra kunder till nästa nivå i sitt marknadsarbete.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Uppsala. Som SEO-specialist på Qase är du huvudansvarig för att strategiskt och operativt driva våra kunders organiska tillväxt. Med löpande utvärdering letar du efter nya förbättringsmöjligheter för att säkerställa att våra kunder får ut maximalt av sin SEO-investering. Vi ser alltid till kundens bästa och drivs av långsiktiga relationer med våra kunder.

Qase produktportfölj är bred och vi älskar att jobba med helheten på våra kunder. Det innebär att du kommer arbeta tätt tillsammans med kundansvariga och specialister från övriga team inom exempelvis Paid social och Google Ads i syfte att tillsammans få våra kunder att växa på bästa och mest lönsamma sätt.

Du som person

Du är en passionerad, ansvarstagande och nyfiken SEO-specialist som vill vara med på Qase resa mot att bygga Sveriges bästa SEO-team. Du är en analytisk och social lagspelare som drivs av att utveckla dig själv och andra inom SEO:s fantastiska värld. Du har en stor erfarenhet av arbete med sökmotorer och människors beteende online och älskar att sätta tänderna i små till stora projekt, och du vill vara med på Qase tillväxtresa till Sveriges bästa marknadsföringsbyrå.

För denna tjänst krävs

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av SEO
  • Erfarenhet av Google Analytics
  • Meriterande med utbildning/erfarenhet inom digital marknadsföring

Qase erbjuder

En verksamhet i stor tillväxt med högt tempo. Vi är ett glatt gäng som är väldigt måna om att arbetsplatsen ska erbjuda en stimulerande, inspirerande och rolig tillvaro. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, ett bra försäkringsupplägg och tjänstepension enligt ITP. Vi erbjuder 30 semesterdagar/år, generöst friskvårdbidrag och en hel del roliga aktiviteter – stora som små!

Tillträde och ansökan

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsorten är Uppsala men med goda möjligheter till visst distansarbete. Mejla din ansökan till jobb@qase.se bestående av CV och personligt brev.