Digital marknadsföring

I stort sett allt finns att köpa på webben, du hittar i varje fall den information du behöver för att utvärdera den vara eller tjänst du är intresserad av. Med genomtänkt digital marknadsföring kan företag exponera varor och tjänster mot precis rätt målgrupp, i precis rätt område och vid precis rätt tidpunkt. Qase är länken mellan konsument och distributör – och som en helt digital byrå arbetar vi med hela processen.

Vår digitala process

Vår digitala process

Vårt uppdrag som digital byrå är att synliggöra våra kunder mot målgrupper som vi bedömer är intresserade och därmed potentiella köpare av en given vara eller tjänst.

Onlinemarknadsföring för allt och alla

Nästan alla konsumenter är idag digitala. De förväntar sig att produkter och varumärken ska finnas tillgängliga online. Hos Qase hittar du all kompetens som krävs för att säkra din digitala närvaro i alla kanaler.

Onlinemarknadsföring

Johan Palmblad, VD Qase

“För att våra kunder ska känna sig trygga har vi valt att arbeta utan bindningstid. Det innebär i praktiken att vi tvingar oss själva att göra det lilla extra och det är något våra kunder förtjänar!”

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag inom digital marknadsföring är att synliggöra våra kunder mot målgrupper som vi bedömer är intresserade och därmed potentiella köpare av en given vara eller tjänst. Det digitala arbetet är omfattande och vi hjälper till med helheten. Förutom att vi med effektivitet i fokus skapar länken som ska leda till köp, lägger vi stor omsorg i arbetet med att presentera våra kunders erbjudande på ett sätt som skapar behov. Vi vill alltså helst inte bara vara en del av pusslet, utan har ett begär att få vara med och lägga hela pusslet tillsammans med våra beställare. Vi skulle inte somna gott till kvällen om vi inte känner oss nöjda med nyckelfaktorerna:

  • Målgruppsanalys: Vilka är de potentiella kunderna och hur når vi dem mest effektivt?
  • Presentation: Hur ska erbjudandet se ut och i vilket format ska det presenteras för att säkerställa observation och action?

Vill du få en kostnadsfri behovsanalys? Svara på några enkla frågor så har vi vad vi behöver för att göra en första bedömning.

Fler tjänster inom vårt digitala område

Sociala medier

Sociala medier

Öka din närvaro på sociala medier och upptäck hur en engagerad publik leder till ökad lönsamhet.

SEM

SEM

Möt dina kunders efterfrågan med enorm träffsäkerhet. Sökannonsering är kostnadseffektiv digital kommunikation i sin renaste form.

SEO

SEO

Oavsett om det gäller nya skor, en klipptid eller det där altanbygget så börjar allt med en sökning. Låt dina kunder hitta just dig med sökoptimering.

Läs också om:

Qase digital byrå - Vi brinner för relationer

Vi brinner för relationer

Vi brinner för relationen till våra kunder. Relationer blir ofta långa och det är därför alla kunder, stora som små, får det engagemang och den kärlek de förtjänar.

Vad behöver du hjälp med?

Vad behöver du hjälp med?

Vi analyserar, planerar och sätter strategin för er marknadsföring samt producerar all kommunikation och handlar upp er media. Vi skapar, publicerar, utvärderar och rapporterar i alla steg, alltid!