Digitala utbildningar

Digitala utbildningar

Vi utbildar er i sociala medier och digital marknadsföring – en digital workshop! Möjligheterna inom digital marknadsföring är enorma och det presenteras hela tiden nya kanaler och produkter där du vill ligga i framkant. Det är ingen liten sak att hänga med och det är här vi på Qase fyller vår funktion och skapar kundnytta för dig. skapar kundnytta för dig.

Vi hänger med i svängarna

Vi bevakar konstant vad som händer och utbildar löpande vår personal för att säkerställa att våra kunder tar del av de möjligheter som finns.

Flera av våra kunder vill att vi ska ta ansvar för hela processen medan kunden själv kan fokusera på sina produkter, andra kunder vill vara en del av processen och för att skapa en förståelse för vårt arbete delar vi gärna med oss av våra kunskaper.

Vi genomför löpande utbildningar och workshops på vårt kontor i Uppsala eller ute hos våra kunder. Vi skräddarsyr workshops utifrån kundens specifika behov och beroende på omfattningen så delar vi in utbildningen i en eller flera dagar.

Hur går det till?

Varje utbildning är specifikt utformad för varje enskild kund, vår teori är att det ger bäst effekt när vi tar utgångspunkt i en verklighet som deltagarna kan relatera till. Det blir lättare att hålla dialog och deltagarna kan direkt under utbildningen implementera skarpa idéer för sin verksamhet.

Vi delar in utbildningar i flera steg för att säkerställa kvalitén och att omfattningen rimmar med kundens behov, ungefär såhär kan processen för en utbildning eller workshop se ut:

Förstudie

Inför utbildningen genomför vi en intern förstudie av er verksamhet och förbereder material till utbildningen baserat på er specifika bransch och ert specifika företag.

Digitalt ekosystem

Under första delen av utbildningen presenterar vi det digitala ekosystemet och fokuserar extra på de plattformar och möjligheter som vi ser för er verksamhet. Här tittar vi också på hur andra eventuella framgångsrika aktörer i er bransch arbetar digitalt.

Ert arbetssätt

Vi tittar på hur ni arbetar idag och fördjupar oss i de rekommendationer vi tagit fram för era framtida aktiviteter.

I praktiken

Vi går praktiskt igenom vad det innebär att aktivera och optimera kampanjer i digitala kanaler, såväl köpta kampanjer som det organiska arbetet (de ägda kanalerna).

Ansvarsområden

Vi säkerställer en framtida samsyn på vad ni bör/kan göra själva och vilka delar vi ska hjälpa till med. Och givetvis ser vi till att den personal hos er som ska ansvara för det här känner sig trygga i de ansvarsområden man tilldelats.

Enorma möjligheter

Underskatta inte kraften i att sätta och implementera en strategi för er digitala närvaro. Chansen är stor att ni tar er verksamhet till nästa nivå! Vi hjälper er på vägen och om ni vill så ser vi till att ni får god kunskap i hur det går till.

Vi skräddarsyr workshops för att passa ert behov! Vilka kompetenser vill du och dina kollegor utveckla?