Vi söker två kundansvariga att företräda vår verksamhet Karlstad!

Karlstad – here we come! QASE etablerar i Karlstad och söker nu två kundansvariga att företräda verksamhetens erbjudande i region Värmland.
 
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av B2B-försäljning, har du dessutom erfarenhet från Mediebranschen så är det meriterande. Initialt anställer vi två personer för etableringen men planen är att på sikt bygga en filial med flera kundansvariga och med leveransavdelning för verksamhetens digitala produkter.

 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten ställer höga krav på dig som person och din disciplin, du är en självgående person som får saker gjorda. Det ligger i din natur.

  • Prospektera och etablera egen kundstock inom hela eller delar av verksamhetens erbjudande.
  • Planera och genomföra de säljaktiviteter som krävs för att nå de mål som sätts upp.
  • Prognostisera och rapportera för resultatet av ditt arbete.
  • Utbilda dig själv i verksamhetens breda affär och skapa en god förståelse för flera stora marknadsföringskanaler.
  • Skapa affärer genom professionellt försäljningsarbete via telefon, elektroniska -och fysiska möten med representanter från marknaden.

Säljare Karlstad

Etablera vår verksamhet i Karlstad!

Erfarenhet – Dina personliga egenskaper väger tungt men eftersom detta är en nyetablering kräver tjänsten att du har ett starkt personligt varumärke och ett brett kontaktnät i regionen.

  • Tidigare erfarenhet har B2B försäljning, gärna inom media.
  • Du har en god förståelse för såväl kundens affär som för QASE verksamhet. Kanske har du erfarenhet av att driva en region och därmed kunskap av vad som krävs i alla delar av etableringen.
  • Körkort med B-behörighet är ett krav.

 

Qase erbjuder:

En spännande anställning där du är med och bygger en etablering på en ny marknad för flera starka produkter. Du kommer att ha en marknadsmässig grundlön med resultatbaserade bonusar. Vi erbjuder en bra försäkringsbild och tjänstepension enligt ITP, 30 semesterdagar per år och möjlighet till tjänstebil.
 

Tillträde och ansökan:

Tjänsten är heltid med tillträde så snart vi hittat rätt person/personer. Mejla din ansökan med CV och personligt brev till info@qase.se
 
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Niklas Ulander, 0703-965220.

Vi lyssnar gärna in era idéer

Har du en idé eller projekt du vill bolla med oss? Hör gärna av dig och ta reda på hur vi kan hjälpa dig.