fbpx Vi söker en SEM-strateg - Qase

Vi söker en SEM-strateg

Vi söker en till stjärna till vårt SEM-team!

Huvudsakliga arbetsområden

  • Hjälpa våra kunder att lyckas med en lönsam SEM-annonsering.
  • Göra analyser och strategier utifrån fastställda målsättningar och budgetar och löpande optimera våra kunders konton efter detta.
  • Analysera och rapportera annonseringens utfall till kunder och kundansvariga.
  • Samarbeta med övriga avdelningar på Qase för att hitta lönsamma synergieffekter för våra kunder.
  • Vara delaktig i Qase utveckling av arbetssätt inom SEM.

Erfarenhet

För denna tjänst söker vi i första hand en person med tidigare erfarenhet av Google Ads och har du jobbat med e-handel är det högst meriterande.

Du som person

Du är en noggrann, resultatinriktad och lösningsorienterad person som brinner för digital marknadsföring och att skapa lönsamhet för företag med hjälp av detta. Du drivs av att jobba mot mål och går igång på att optimera och analysera siffror och statistik på detaljnivå. Du är en självständig person som har lätt för att ta egna initiativ men trivs i att samarbeta och utvecklas tillsammans i ett team.

Qase erbjuder

En verksamhet i stor tillväxt med högt tempo. Vi är ett glatt gäng som är väldigt måna att arbetsplatsen ska erbjuda en stimulerande och trivsam tillvaro. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, en bra försäkringsbild och tjänstepension enligt ITP. Vi erbjuder 30 semesterdagar/år, friskvårdbidrag och en hel del roliga aktiviteter -stora som små!

Tillträde och ansökan

Tjänsten är heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Mejla din ansökan till jobb@qase.se bestående av CV och personligt brev.