Jobba hos oss

Spontanansökan: Sociala medier-strateg

Har du en kreativ ådra och är intresserad av marknadsföring i sociala medier? Ta chansen att söka tjänsten som sociala medier-strateg hos QASE!

Vem är du?
Som person är du kreativ, noggrann och flexibel. För den här tjänsten bör du ha arbetat i kampanjhanteringsverktygen för sociala medier så som Facebook och LinkedIn samt ha kunskap i någon form av bildredigeringsverktyg som Photoshop eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en fallenhet för text, då vi arbetar mycket med bild, film och text i kombination utifrån våra kunders budskap och identitet. Gillar du att hålla presentationer och arbeta med workshops är det ett plus!

Om tjänsten
QASE är en digitalbyrå i tillväxt. Vi är idag femton medarbetare varav sex kundansvariga och nio strateger inom bland annat SEM, SEO och sociala medier. Nu vill vi utveckla det digitala teamet med en till härlig och driven person!

Dina arbetsuppgifter
Som sociala medier-strateg på QASE arbetar du med dina kunders konton och kampanjer. Du är delaktig i hela processen, från strategi och idé till utförande och optimering. Du är behjälplig för kundansvariga i såväl säljprocessen som vid löpande rapportering till företagets kunder.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö där vi månar om våra medarbetare
• Marknadsmässig grundlön och bonus
• Placering i Uppsala
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Är du intresserad?
Just nu letar vi inte aktivt, men om rätt person dyker upp är vi intresserade av en ny kollega i det digitala teamet!

Rekryteringen sköter vi på QASE utan extern hjälp. Vi går igenom urvalet löpande och så länge tjänsten finns upp på vår sajt så finns chansen. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt på info@qase.se. För frågor om tjänsten så kontakta Niklas Ulander0703 - 96 52 20 eller Annie Resare på 0736 - 62 10 00.

Välkommen med din ansökan!

TOP