Sociala medier-specialist & Teamleader till Qase sociala medier-avdelning

Nu söker vi en driven paid social-specialist som vill utöva och utveckla sina färdigheter inom både sociala medier och ledarskap genom att under kommande år leda och utveckla vår sociala medier-avdelning mot uppsatta mål och visioner.

För att lyckas i rollen som ledare på Qase är du lyhörd, kommunikativ och handlingskraftig och har ett gott sinne för affärer. Du drivs av att leda ditt team framåt inom både utveckling och prestation samtidigt som du är prestigelös och älskar att lära dig nya saker. Du tror stenhårt på att Teamwork makes the Dreamwork!

För att lyckas i rollen som specialist älskar du sociala medier och dess oändliga möjligheter och har en god förmåga att förstå våra kunders behov och omvandla detta till lönsamma annonsstrategier. I löpande dialog med tilldelade kunder optimerar och utvecklar du deras annonsering mot uppsatta mål och KPI:er.

Ansvarsområden

Som Paid social-specialist kommer du att:

  • Utveckla och genomföra strategier för betalda sociala medier-kampanjer på plattformar som Meta och LinkedIn.
  • Optimera och utveckla kampanjer mot uppsatta mål och KPI:er.
  • Analysera och rapportera insikter och rekommendationer till kunder och kundansvariga.
  • Samarbeta med övriga påkopplade områden inom Qase produktportfölj för bästa möjliga synergieffekt för våra kunder.
  • Hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och förändringarna inom sociala medier.

Som Teamleader kommer du att:

  • Leda och inspirera teamet mot uppsatta mål.
  • Hantera arbetsfördelning och resursplanering inom teamet.
  • Driva utvecklingen av avdelningen och Qase erbjudande inom sociala medier.

Om Qase

Qase vision är att ha Sveriges nöjdaste kunder och vara Sveriges bästa arbetsgivare. Det ska återspeglas i allt vi gör och alla beslut vi tar. För oss är relationen till våra kunder och varandra det viktigaste vi har, och samarbetet och dialogen däremellan värdesätter vi extremt högt. Vi tror stenhårt på att nöjda, glada och taggade medarbetare leder till väldigt nöjda kunder. Vissa skulle kanske kalla oss för tävlingsmänniskor, men vi vill bara påstå att på Qase brinner vi för det arbete vi utför och vill alltid våra kunders och varandras bästa. Samtidigt ska vi såklart inte sticka under stol med att det som ger oss den största kicken är när det jobb vi gör leder till riktigt, riktigt bra resultat och utfall.

Tillträde och ansökan

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 1,5 år med tillträde enligt överenskommelse. Mejla din ansökan till jobb@qase.se bestående av CV och personligt brev.