Jobba hos oss

Spontanansökan: SEO-strateg

Är du en driven SEO-strateg? Vi erbjuder en möjlighet för dig i en spännande bransch och i ett företag som gör det vi kan för att vara världens bästa arbetsgivare.

Vem är du?
Som person ser vi att du är analytisk, självgående och tycker det är kul att lära sig nya saker! Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med SEO in-house eller hos annan byrå, vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet inom branschen. För att trivas i den här tjänsten bör du vara van att arbeta i Analytics och Tag Manager. Har du arbetat med teknisk SEO är det ett plus!

Om tjänsten
QASE är en digitalbyrå i tillväxt. Vi är idag fjorton medarbetare varav sex kundansvariga och åtta digitala tekniker inom SEM, SEO och sociala medier. Vi söker dig som vill bidra med nya insikter och positiv energi till gänget!

Dina arbetsuppgifter
Som SEO-strateg på QASE ingår du i ett team med ytterligare sju tekniker. Du trivs med att arbeta hands-on med våra kunders SEO och parallellt till detta får du vara med och utveckla företagets erbjudande inom SEO. Du är en strategisk partner till våra kunder och arbetar proaktivt med att ta fram lösningar och komma med förbättringsförslag. Utöver det dagliga SEO-arbetet sker löpande rapportering till kunder och ansvarig för den digitala avdelningen.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö där vi månar om våra medarbetare
• Marknadsmässig grundlön och bonus
• Placering i Uppsala
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Är du intresserad?
Just nu letar vi inte aktivt, men om rätt person dyker upp är vi intresserade av en ny kollega i det digitala teamet!

Rekryteringen sköter vi på QASE utan extern hjälp. Vi går igenom urvalet löpande och så länge tjänsten finns upp på vår sajt så finns chansen. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt på info@qase.se. För frågor om tjänsten så kontakta Niklas Ulander0703 - 96 52 20 eller Annie Resare på 0736 - 62 10 00.

Välkommen med din ansökan!

TOP