Jobba hos oss

Ledig tjänst: SEO-strateg

Är du en driven SEO-strateg? Vi erbjuder en möjlighet för dig i en spännande bransch och i ett företag som gör det vi kan för att vara världens bästa arbetsgivare.

Vem är du? Som person är du ambitiös, lyhörd och nyfiken på ämnet. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med SEO in-house eller hos annan byrå. Förkunskaperna är inte det viktiga utan vi söker dig med rätt inställning som vill hitta en plats att utvecklas på.

Om tjänsten
QASE är en digitalbyrå i tillväxt. Vi är idag tio medarbetare varav fem kundansvariga och fem digitala tekniker inom SEM, SEO och sociala medier. Vi söker en medarbetare som kan stärka upp och komma med nya möjligheter i det digitala teamet.

Dina arbetsuppgifter
Som SEO-strateg på QASE ingår du i ett team med ytterligare fyra tekniker. Du trivs med att arbeta hands-on med våra kunders SEO och parallellt till detta får du vara med och utveckla företagets erbjudande inom SEO. Du är behjälplig för kundansvariga i såväl säljprocessen som vid löpande rapportering till företagets kunder. Du rapporterar till vår ansvariga för digitala medier.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö där vi månar om våra medarbetare
• Marknadsmässig grundlön och bonus
• Placering i Uppsala
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Är du intresserad?

Denna rekrytering sköter vi på QASE utan extern hjälp. Vi går igenom urvalet löpande och så länge tjänsten finns upp på vår sajt så finns chansen. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt på info@qase.se. För frågor om tjänsten så kontakta Niklas Ulander0703 - 96 52 20 eller Annie Resare på 0736 - 62 10 00.

Välkommen med din ansökan!

TOP