Jobba hos oss

Spontanansökan: SEM-strateg

Är du en driven SEM-strateg? Eller kanske något du vill bli? Vi erbjuder en möjlighet till ett jobb i en spännande bransch hos ett företag som gör det vi kan för att vara världens bästa arbetsgivare.

Vem är du?
Som person är du ambitiös, lyhörd och strukturerad. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med SEM in-house eller hos annan byrå. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet inom branschen. För att trivas i den här tjänsten bör du vara van att arbeta i Google Ads, Analytics och Tag Manager.

Om tjänsten
QASE är en digitalbyrå i tillväxt. Vi är idag femton medarbetare varav sex kundansvariga och nio strateger inom bland annat SEM, SEO och sociala medier. Vi söker en medarbetare som kan stärka upp och komma med nya möjligheter i det digitala teamet.

Dina arbetsuppgifter
Som SEM-strateg på QASE ingår du i ett team med ytterligare sju tekniker. Du trivs med att arbeta hands-on med våra kunders SEM och parallellt till detta får du vara med och utveckla företagets erbjudande inom SEM. Du är behjälplig för kundansvariga i såväl säljprocessen som vid löpande rapportering till företagets kunder. Du rapporterar till ansvariga för digitala medier.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö där vi månar om våra medarbetare
• Marknadsmässig grundlön och bonus
• Placering i Uppsala
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Är du intresserad?

Just nu letar vi inte aktivt, men om rätt person dyker upp är vi intresserade av en ny kollega i det digitala teamet!

Rekryteringen sköter vi på QASE utan extern hjälp. Vi går igenom urvalet löpande och så länge tjänsten finns upp på vår sajt så finns chansen. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt på info@qase.se. För frågor om tjänsten så kontakta Niklas Ulander0703 - 96 52 20 eller Annie Resare på 0736 - 62 10 00.

Välkommen med din ansökan!

TOP