Filmproduktion

Vi har vårt eget in-house produktionsbolag som sedan starten tänjt kreativa gränser och förvandlat smarta idéer till starka filmer. Vi kan rörligt content och med stark förankring i avancerad produktion letar vi ständigt efter nya, innovativa sätt att nå ut genom bruset på de olika formaten. Med vågade kunder skapar vi starka varumärken.

Reklamfilmsproduktion

En bra reklamfilm kräver smarta idéer. Smarta idéer skapar starka filmer som tittarna kommer ihåg. Oavsett om det gäller till ett mindre eller ett större företag kräver det att man når ut genom bruset. Rätt typ av reklamfilm vid rätt tillfälle med rätt känsla får ditt varumärke att fastna hos tittarna. När reklamfilmen väl är producerad och lanserad på diverse medium betyder det inte att reklamfilmen är förbrukad. Tvärtom är detta tiden för att stycka upp filmen för att marknadsföra kampanjer, nå ut till fler människor på fler medium och bygga vidare på konceptet.

Micro video content

Avantgarde videos som ökar er synlighet. Dagens konsumenter bearbetar information annorlunda än hur vi har gjort. Det nya sättet stavas snabbt. Vi skapar korta, visuellt tilltalande reklamfilmer som vi strösslar över en lång period för att fånga just era kunders uppmärksamhet – vid rätt ögonblick.

TOP