fbpx

Annonsera med film för att säkerställa förståelse för dig och ditt budskap

När vi utvärderar en kampanj tittar vi alltid på nyckeltal för hur effekten varit i parameters som:

1. Avsändare

Förstod målgruppen vem som annonserade?

2. Budskap

Förstod målgruppen vad avsändaren ville säga?

3. Liking

Gillade målgruppen hur avsändaren kommunicerade budskapet?

Videoannonsering.

Våga testa video

Det är självklart viktigt för dig som annonsör att du känner dig trygg med att budbäraren för din reklam ska prestera i frågeställningen ovan. Och därför rekommenderar vi alltid att utvärdera kraften i video. Det är inte alltid ett måste, men vi har lärt oss att bra videokommunikation förbättrar chansen till att annonseringen presterar. Det är därför vi byggt upp ett eget filmteam in-house. Läs mer om vårt filmskapande och vår passion för produktion här.

 

När film finns klar tittar vi på vilka kanaler som finns tillgängliga för distribution och rekommenderar de mest effektiva alternativen för våra kunder.

 

När det gäller Online-Video (OLV) är utgångspunkt för köpet att det ska ske programmatiskt och med effektivitet i fokus. Vi tar alltså kontroll över annonseringen och fastställer målgruppen geografiskt, demografiskt och intressebaserat. Det innebär i regel att de digitala format där vi köper trafik är på Youtube, i GDN (Google Display Network) och via sociala medier.

Videoannonsering.

Video i andra medier

All film ska givetvis inte enbart annonseras programmatiskt, i många fall är filmen/budskapet/avsändaren av sådan karaktär att den ska visas ”brett”, d v s för massor av människor och gärna flera gånger. Här rekommenderar vi gärna de kommersiella TV-husen och vi samarbetar dessutom med Airtime som är en sampaketering av TV3 och Kanal 5. Läs mer om de möjligheter vi erbjuder för TV här.

 

Oavsett vem du är och vart i din resa du befinner dig så vågar vi påstå att rörlig annonsering är ett alternativ. Vi träffar er gärna och pratar om hur videoannonsering kan hjälpa er verksamhet.

Vill du få en kostnadsfri behovsanalys?

Svara på några enkla frågor så har vi vad vi behöver för att göra en första bedömning