Hur fungerar videoannonsering online?

Online video (OLV) är begreppet för videoannonsering på webben, möjligheterna är enorma och videokonsumtion online har ökat lavinartat under flera år. QASE hjälper företag med programmatisk annonsering på Youtube och via Google Display Network (GDN).

Vi hjälper dig med videoannonsering

Vi ser till att din film visas baserat på geografi, demografi och din målgrupps intressen. Enkelt förklarat så kan vi hjälpa en återförsäljare av exempelvis fiskeredskap att synas med sin reklamfilm i miljöer som uteslutande handlar om fiske, såsom alla tusentals privata fiskefilmer som finns publicerade på Youtube. Eller varför inte se till att reklamfilmen visas på diverse forum, bloggar och andra sajter relaterade till just fiske?

På uppdrag av Bauer Media Group är QASE också representant för United Screens som är nordens största premiumnätverk på Youtube. Här kan vi erbjuda exklusiva annonsplatser hos utvalda stora influencers med exponeringar i utvalda geografiska områden för aktörer i region Uppland. Sitter du i en annan del av landet så ser vi självklart till att du får en bra kontaktperson på din hemmaplan.

TOP