Vill du ha hjälp med sökmotoroptimering (SEO) för att synas på Google?

Vad är SEO?

En sökmotor har i uppdrag att leverera så relevanta svar som möjligt till givna sökningar. Vad som sker när du söker på nätet är att sökmotorns robotar scannar webben efter svar för just din sökning. Sökmotorernas algoritmer rangordnar sedan svaren efter relevans baserat på en mängd olika parametrar.

Arbetet med SEO innebär att löpande förbättra en sajt i syfte att synliggöra dess innehåll mot specifika och relevanta sökningar. Åtgärderna med SEO omfattar allt från hemsidans struktur till information och bilder om de varor eller tjänster som sajten presenterar.

Med ett bra SEO-arbete förbättrar du möjligheten till att sökmotorer:

  • Hittar din sajt
  • Bedömer innehållet som relevant
  • Positionerar er sajt så högt som möjligt (bra ranking)

Bygg en bra hemsida

En bra sajt handlar alltså inte enbart om att besökaren ska få ett bra och användarvänligt intryck med relevant information. Det är lika viktigt att sidan innehåller rätt information, rätt teknik och rätt struktur för att Google och andra sökmotorer ska ranka din sajt och driva rätt trafik till just dig. Ett SEO-engagemang från QASE startar med en analys av er befintliga hemsida. Vi tittar tillsammans på förslag till åtgärder och beslutar kring omfattningen av vårt arbete.

TOP