BLI VÅR NÄSTA SEM-STRATEG

Vi söker dig som brinner för digital marknadsföring, är analytiskt lagd och som tilltalas att dyka ner på detaljnivå. Är du vårt nästa stjärnskott till SEM-teamet?

 

Arbetsuppgifter:

  • Hjälpa våra kunder att lyckas med annonsering på Google och Bing genom att driva lönsam trafik till deras hemsidor via paid search.
  • Löpande optimera våra kunders konton samt skapa strategier och analyser utifrån fastställda målsättningar och budgets.
  • Analysera och rapportera annonseringens utfall till våra kunder.
  • Ständigt vara uppdaterad i Googles/Bings förutsättningar för framgångsrik SEM.

SEM strateg

Bli en del av det digitala teamet

Erfarenhet – Dina personliga egenskaper väger tyngre än tidigare erfarenhet men följande är meriterande:

  • Grundläggande utbildning inom digital marknadsföring/kommunikation.
  • Certifierad i Google Ads och Google Analytics.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom Google Ads.

 

Du som person:

Du är en produktiv och effektiv person som brinner för digital marknadsföring. Du gillar att arbeta i team men har hög disciplin och kan självständigt planera ditt arbete och driva våra kunders SEM. Du är analytisk, har en god förståelse för affärer och tilltalas av att dyka ner på detaljnivå. Du är ödmjuk, lyhörd och genuint intresserad. Du har lätt för att lära och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Är du inte redan certifierad i Google Ads och Google Analytics är du snabb att ta dessa certifikat när du börjar hos QASE.

Qase erbjuder:

En verksamhet i stor tillväxt med högt tempo, vi är ett glatt gäng som är väldigt måna att arbetsplatsen ska erbjuda en stimulerande och trivsam tillvaro. Vi erbjuder marknadsmässig fast månadslön, en bra försäkringsbild och tjänstepension enligt ITP. Vi erbjuder 30 semesterdagar/år, friskvårdbidrag och en hel del roliga aktiviteter, -stora som små!

Tillträde och ansökan:

Tjänsten är heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Mejla din ansökan till info@qase.se bestående av CV och personligt brev

Vi lyssnar gärna in era idéer

Har du en idé eller projekt du vill bolla med oss? Hör gärna av dig och ta reda på hur vi kan hjälpa dig.